Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Szavazás: hova húzzunk a draft első körében?

2014. április 01. - Asbee

Az elmúlt hetekben arra tippelhettetek, hogy vajon hova húzunk a május eleji draft első körében, most pedig ennek jöjjön a végeredménye.

1. TE (45%)

Némileg meglepő az eredmény, hiszen utoljára 2006-ban választottak ilyen korán tight endet, akkor az 1/6-os cetlivel a 49ers vitte el Vernon Davis-t. A sok szavazat egyértelműen Eric Ebron személyének szól, akiben a képességei és a poszton található hiány miatt lehet fantázia. Tény, hogy a UNC játékosában megvan a tehetség, hogy olyan klasszissá váljon, mint Davis, viszont rettentő sok elejtett labdája van, ami aggodalomra ad okot. Reális opció lehet Ebron draftolása, de meglepő, hogy ennyien őt várjátok.

2. DT (18%)

Sikerült egy kisebb needet is csinálni a defensive tackle pozíciójából is, hiszen Jerry Reese úgy döntött, hogy elengedi Linval Joseph-et. Ugyan a rutintalan Johnathan Hankins és a veterán Cullen Jenkins még a fedélzeten van, de nem árt elgondolkodni a pótláson. Hankins lehet a jövő egyik embere, mellé azonban egy Jenkins-hez hasonló mozgékonyabb játékosra van szükség, pont olyanra, amilyen Aaron Donald. Ugyan néhány kilóval könnyebb az optimálisnál, de a pályán és a felmérőkön is olyan produkciót láthattunk tőle, melyek egyértelműen azt mutatják, hogy a profik között is van keresnivalója.

3. OL (16%)

A támadófal tavaly romokban hevert és a megerősítésére érkezett Geoff Schwartz, valamint J.D. Walton és John Jerry. A kezdő ötöst ki lehetne már állítani, de sokak szerint elfér még az erősítés. Ha így is lenne, akkor Taylor Lewan vagy Zack Martin a két megoldás, ekkor pedig Justin Pugh beljebb húzódna. Guardot idén nem érdemes a draft ezen szakaszában kiválasztani.

4. DE (12%)

Aki Giants szurkoló, annak nagy eséllyel defensive end fétise is van, az elmúlt években pedig megszokhattuk, hogy 3-4 klasszis játékost is csapatunkban tudhatunk ezen a poszton. Justin Tuck távozásával a pozíció meggyengült és (egyelőre) a tavaly gyengélkedő JPP-ben, Kiwanukában és Damontre Moore-ban kell bíznunk. A draftról valószínűleg jönni fog az erősítés, de nem valószínű, hogy az első körben. Mindössze Anthony Barr jöhet szóba, aki egyetemen 3-4-es szélső linebackerként szerepelt.

5. WR (9%)

Új elkapóra is szükség lehet, hiszen Hakeem Nicks távozott és Mario Manningham minden bizonnyal nem lesz őt képes pótolni. A poszt csak Mike Evans miatt jöhet szóba, de a Texas A&M pro day-e óta őt még előrébb rangsorolják.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr815889811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása