Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Bowl.hu draft game

2014. április 06. - Asbee

Idén is megrendezésre került a Bowl.hu fórumán a szokásos draft játék, ahol a csapatunkat ismét én vittem. Sokkal jobban visszaadja a valóságot a különböző szimulációs programokhoz képest, hiszen itt minden csapatot egy-egy ember visz, akik sokkal jobban ismerik az adott alakulat szükségleteit, mint a gép, de ugyanúgy okozhatnak egy-egy meglepő döntést is (ami szintén előfordul igazából is). Jöjjenek hát a választásaim.

1/12: Aaron Donald, DT (Pittsburgh)

Egyértelmű döntés volt, Mack, Lewan és Evans sem volt már elérhető és magasan Donald képviselte a legnagyobb értéket. Az offseasonban Linval Joseph távozott, így szükség is van a vérfrissítésre. Donald hihetetlen fizikai képességekkel rendelkezik, pass rush-ban és run stopban is remekel, egy-egy snap erejéig akár a szélen is alkalmazni lehet. Hankins-szel nagy párost alkothatnak a jövőben.

2/11: Troy Niklas, TE (Notre Dame)

Mindenképp akartam egy tight endet a draft elején, így Niklas-t nem tudtam benn hagyni. Korábban védőként is szerepelt, tight endként pedig sokáig Tyler Eifert árnyékában kellett szerepelnie. Hihetetlen méretekkel rendelkezik, kissé alulértékelik atletikusságát. Igazi erősségét blokkolási képességei adják, nagy segítsége lehetne a gyengélkedő támadófalnak is. Elkapásoknál is használható, megbízható célpontja lenne  Manningnek.

3/10: Weston Richburg, C (Colorado State)

Kis suliból érkezik, de ennek ellenére szerintem a legjobb center az idei class-ból. Képességeivel több scoutot is ámulatba ejtett, elmondásuk alapján ilyen centerre vágynak. Az újonnan érkezett J.D. Walton az elmúlt években sokat bajlódott sérülésekkel, így jól jön mellé egy másik alternatíva, ráadásul Richburg újonc éve után kezdő is lehetne.

4/13: JaWuan James, OT (Tennessee)

Ugyan az elmúlt héten szereztünk egy új tackle-t Charles Brown személyében, de elfér a további erősítés. James egymás után 37 alkalommal kezdett a Vols jobb oldali tackle-jeként, a tapasztalata és a megbízhatósága tehát megvan. Méretei adottak, hogy jó játékossá váljon, az SEC-ben pedig kiváló riválisok ellen kellett helytállnia.

5/12: Robert Herron, WR (Wyoming)

A különböző oldalak nagyjából a 3-4. kör környékére várják, így nem haboztam behúzni az 5. kör közepén. Ugyan az ideálisnál alacsonyabb, mindössze 5'9" magasra nőtt meg, de jó sebességgel rendelkezik, benne van a nagy játék lehetősége. Kezdetben futóként is szerepelt, utána vált elkapóvá. Szükség van még egy WR-re, ha pedig Jerrel Jernigant jövőre nem akarjuk vagy nem tudjuk megtartani, akkor Herron méltó utódja lehet.

5/34*: Chris Smith, DE (Arkansas)

Nála is steal szagot éreztem, már egy körrel korábban is nyugodtan elkelhetett volna. Korrekt pályafutást tudhat magáénak és a combine-on is jól szerepelt. Mindkét szélen és linebackerként is van tapasztalata, a jövőben is jól jöhet még sokoldalúsága. Csapatunk szereti az ilyen stílusú defensive endeket (korábban Adrian Tracy és Damontre Moore volt ilyen), így azt gondolom, hogy a draft ezen szakaszában megfelelő értéket képvisel Smith.

6/11: Colt Lyerla, TE (Oregon)

Kissé troll szaga van a választásnak, hiszen Lyerla igen balhés játékos, aki év közben otthagyta az Oregon egyetemet is. Hihetetlen fizikai képességekkel rendelkezik, amit a profik között is kamatoztathat. Pályán kívüli balhéit hanyagolnia kell és azt hiszem Coughlinéknak sikerülhet is őt jó útra téríteni. Niklas-szal szép kis párost alkothatnának a jövőben.

A teljes draftot pedig megtalálhatjátok itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr975957299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása