Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Draft prospectek: Ha Ha Clinton-Dix, S

2014. április 26. - Asbee

Will Hill valószínűsíthető hosszabb eltiltása után szükség lehet egy új safety-re is, így most megismerhetitek Clinton-Dixet.

1992. december. 21-én született Orlando-ban. A középiskola első két évében az Edgewater High Schoolban játszott runing backet és Mike Brewster csapattársa volt. Ezután a Dr. Phillips High Schoolon folytatta, ahol All-American defensive back és kick returner volt. A Rivals.com 5 csillagos prospectnek és az első defensive backnek rangsorolta.

Statisztikái

2011: 11 tackle
2012: 37 tackle, 5 INT
2013: 52 tackle, 2 INT

Erősségek: prototípus méretei vannak. Jó egyenes vonali sebesség, amelynek köszönhetően el tudja látni a deep coverage és a nickel feladatokat is. Jó ösztönök. Kiválóan méri fel a játékot passz és futás esetén is. Nagyon jó labdaérzék. Ha látja a lehetőséget nem habozik és rögtön a labda közelébe terem. A magasból is le tudja húzni a játékszert. Fizikális játékos, aki képes megbüntetni a labdás embert.

Gyengeségek: a kelleténél agresszívabb és néha benézi a misdirectiont vagy a play actiont. A LOS támadásakor az atletikusabb futóknak nyitva hagyja a cutback sávot. Keveset játszott man coverage-ben és a boxban, e tekintetben tehát tapasztalatlan. Néhány kiló izom elférne még rajta.

Combine eredmények

Méretek: 6'1" és 208 lb
40 yard: 4,58 s
Fekvenyomás: 11
Súlypontemelkedés: 33 inch
Helyből távolugrás: 119 inch
3 cone drill: 7,16 s
20 yard shuttle: 4,16 s
60 yard shuttle: 11,63 s

Játékban leginkább Earl Thomas-hoz hasonlítják, megvan benne a potenciál, hogy a profik között is kezdő és Pro Bowler legyen. Remek párost alkothat egy "hentes" safety-vel, felügyelheti majd az irányítók hosszú átadásait. A hírek szerint Will Hill 1 éves eltiltást kap, ez pedig valószínűleg profi pályafutásának végét jelenti majd, hiszen sorozatban harmadszor büntették. Stevie Brown ACL sérülés után jön vissza, Antrel Rolle pedig szerződésének utolsó évébe ért, így a jövőre való tekintettel egy új safety-re is szükség lehet. Az első körben Clinton-Dix az aki szóba jöhet.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr236089891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása