Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Hátsó körös játékosok 2. rész

2014. május 02. - Asbee

Jöhetnek az újabb játékosbemutatók!

Cody Hoffman, WR (BYU)

Mindössze 2 csillagos prospectként érkezett a BYU-ra, más FBS csapattól nem is kapott ösztöndíjat. Ezt produktív teljesítménnyel hálálta meg, mind a négy évében jól szerepelt. Kiváló felépítésű, magas elkapó, aki kezeivel le tudja húzni a labdát. Iskolája történetének az egyik legjobb WR-e volt. Kicsit agresszívebben kell játszania, fizikailag jobban dominálni az ellenfeleket. Akár az NFL-ben is lehet jövője.

Combine eredmények

Méretek: 6'4" magas és 223 lb
40 yard: 4,65 s
Fekvenyomás: 13
Súlypontemelkedés: 27,5 inch
Helyből távolugrás: 108 inch
3 cone drill: 6,89 s
20 yard shuttle: 4,2 s

Előrejelzés: 7. kör

Laurent Duvernay-Tardif, OT (McGill, Canada)

Kanadai játékos, aki ha nem futballozna akkor orvosként is megállná a helyét. 2010-ben a védőfalban kezdett, utána lett csak offensive tackle. Azóta 65 font tömeget rakott fel magára. Szívós és értelmes játékos, aki a profik között lehet guardként vagy centerként találná meg önmagát. A CFL draft 1/1-es játékosa lehetne. Játékán van még mit fejleszteni, de fizikai képessége és játékintelligenciája vonzó prospectté teszi.

Előrejelzés: 6. kör

Avery Williamson, LB (Kentucky)

Jó méretekkel rendelkező, produktív linebacker, aki megállítja a futást a két tackle között. Remek karakterrel rendelkező, intelligens játékos. Coverage-ban is használható. Bemutatkozásakor a special teamben tehetné le a névjegyét. Várható egy linebacker húzás, azt pedig nem az első körökben szokta megejteni csapatunk, Williamson pedig korrekt értéket képvisel a hátsó körökben.

Combine eredmények

Méretek: 6'1" magas és 246 lb
40 yard: 4,66 s
Fekvenyomás: 25
Súlypontemelkedés: 30,5 inch
Helyből távolugrás: 120 inch
3 cone drill: 7,11 s
20 yard shuttle: 4,07 s

Előrejelzés: 6. kör

Antone Exum, CB/S (Virginia Tech)

Sokoldalú játékos, cornerback és safety is lehet belőle a profik között. A man coverage feladatok mellett mélyen hátra is lehet küldeni. Egyetemén kezdetben free safety-ként játszott, majd utána lett belőle cornerback. Legutóbbi éve borzalmasra sikerült, 2013 januárjában kosarazás közben ACL szakadást szenvedett, visszatérése után pedig bal bokáját ficamította ki, aminek következtében újra az oldalvonal mellé került. Emiatt némileg csökkenhet az értéke, de vonzó célpont lehet a harmadik napon.

Combine eredmények

Méretek: 6'0" magas és 213 lb
40 yard: 4,59 s
Fekvenyomás: 17
Súlypontemelkedés: 35 inch
Helyből távolugrás: 117 inch
3 cone drill: 7,05 s
20 yard shuttle: 4,13 s

Előrejelzés: 5. kör

Tre Boston, S (UNC)

Gyors, agresszív, nagy ütköző játékos. Korábban cornerbackként szerepelt, emiatt megvan az atletikussága és négy éves egyetemi pályafutása során 13 INT is összegyűjtött. Energikus stílusa miatt rendkívül népszerű. Még mindig elég nyers és ösztönein is javítania kell, emiatt valószínűleg első éveiben csak csere lesz az NFL-ben, később azonban kis szerencsével nagyobb játékidőt is kaphat.

Combine eredmények

Méretek: 6'0" magas és 204 lb
40 yard: 4,59 s
Fekvenyomás: 18
Súlypontemelkedés: 35 inch
Helyből távolugrás: 116 inch
3 cone drill: 7,04 s
20 yard shuttle: 4,31 s

Előrejelzés: 6. kör

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr686100016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása