Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Luxusprobléma: Conner vs Hynoski

2014. június 27. - Asbee

Henry Hynoski korábban remekül mutatkozott be a profik között, hiszen annak ellenére, hogy nem draftolták, a Super Bowl győzelemből ő is kivette a részét. 2012-ben tovább folytatta jó szereplését és sikerült első touchdownját is megszereznie. Tavaly azonban sérülés miatt kihagyta majdnem a teljes esztendőt, a helyére érkező John Conner pedig igen jól szerepelt, így az edzőtábor egyik nagy kérdése az lesz, hogy melyik fullback maradjon.

Ha valaki az útjába kerül Connernek, akkor ő elpusztítja. Anno a Hard Knocks-ban is megvillogtatta ezen képességét, tavaly pedig nekem komoly meglepetést keltett, hogy a Bengals nem őt tartotta meg. Ha a csapatod tagja, akkor erejével bármikor képes lenyűgözni bárkit. Nem véletlenül írt alá két éves szerződést, már az első pillanatban élt irányába a bizalom. Blokkolásban az egyik legjobb, a játék ezen elemében egészen biztosan ő nyer.

A komplexebb játékos viszont Hynoski. Amellett, hogy ő is képes megnyitni az utat futóinak, az elkapásokban is segíteni tud csapatának. Emlékezzünk vissza, több elkapása is volt a flat zónában, ráadásul az első szembejövő ellenfelet majdnem mindig lerázta magáról. Sokat jelentettek ezek a 8-10 yardos játékok.

Jelent pillanatban Conner van némi előnyben, ha az eszemre hallgatnék őt választanám, ha a szívemre akkor Hynoskit. Sok függ a várt szerepkörtől is. Ugyan Ben McAdoo nem offensive coordinatorként tevékenykedett Green Bay-ben, de vélhetően John Kuhn játékát ő is kedvelte és nem lenne meglepő, ha néhány elemet átemelne onnan. Erre a feladatra Hynoski lenne alkalmasabb, a labda elkapása mellett néha futóként is szerephez juthatna. Viszont ha csak a blokkolást várják el jövendőbeli fullbackünktől, akkor Conner lesz a nyerő. Ti kit választanátok?

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr286432121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása