Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Finley újabb teszten esik át

2014. július 15. - Asbee

Nyakműtéte után Jermichael Finley további teszten esik át szerdán, aminek eredményét elküldi mind a 32 csapatnak. Reméli, hogy megkapja a zöld jelzést és visszatérhet a Packers-höz. A Steelers állítólag már ajánlatot tett neki, de ez nem tetszett a játékosnak.

"Innentől kezdve türelemjáték. Pittsburgh-ből volt már számos ajánlatom, de mindannyian tudtuk, hogy az összegek nem voltak megfelelőek. Ha nem folytatom a játékot, akkor adómentes pénzt kapok, így meg kell hoznom a döntést magamban."

Visszavonulása esetén 10 millió dollárt kaphat Finley. Kérdés tehát hogyan dönt, de jelenleg semmiképp sem érdemel nagy pénzt és nem látom esélyét annak, hogy valakitől is egy 1 évnél hosszabb minimumnál jóval magasabb fizetést kapna. Az ilyen jellegű keretfoldozásnak egyébként sem vagyok a híve, inkább Robinsonnak, Donnellnek és Grimble-nek kell megadni az esélyt, bármelyikük a jövő embere is lehet akár a tight endek között.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr726511885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása