Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Korai 53-as roster jóslat

2014. július 19. - Asbee

Nem lehet elég korán megtippelni, hogy kik alkotják majd csapatunkat az ősz folyamán. Persze jelen pillanatban ezt képtelenség megmondani, hiszen sérülések sajnos mindig vannak, egy-egy újonc pedig bármikor berobbanhat a köztudatba (emlékezzünk csak Cruzra), de most jöjjön az én tippem a végső keretet illetően.

QB: Eli Manning, Ryan Nassib (2)

Curtis Painter egy éve az edzőtáborra érkezett, azonban nagy meglepetésre kiszorította David Carrt és az újonc Ryan Nassibnél is jobbnak bizonyult. Utóbbi egyelőre nem igazolta miért tartották néhányan első körös tehetségnek draftolása előtt, problémák adódtak átadásainak pontosságával és döntéshozatalával is. A játékosok azonban képesek nagyot fejlődni második évükre, így azt gondolom a korábbi Syracuse QB ki tudja majd szorítani Paintert. Az ex Colts játékos a Redskins ellen bebizonyította, hogy továbbra sem jelent megbízható megoldást csereként sem.

RB: Rashad Jennings, David Wilson, Andre Williams, Michael Cox (4)

Bocs Hillis. Az Oaklandből érkező Rashad Jennings és a 4. körben draftolt Andre Williams helye egyértelmű a keretben. David Wilson "mindössze" a zöld jelzésre vár és újra bizonyíthat a pályán, de mindenki arra számít, hogy visszatérhet a villámgyors futó. Egy hely még kiadó és szerintem Michael Coxra esik majd a választás. Korrekt méretekkel rendelkezik és sebessége is elegendőnek tűnik, végső esetben pedig a visszahordásokba is be tud segíteni. Peyton Hillis jó erősítést jelentett egy éve, a rövid yardos szituációkat képes megoldani és a passzblokkoláshoz, valamint az elkapásokhoz is ért valamennyire. Ezek nagy részét az újonc Williams is abszolválni tudja, Coxban pedig van még fejlődési potenciál.

FB: Henry Hynoski (1)

Mindössze a megérzéseimre hagyatkozom. Henry Hynoski és John Conner is kiváló fullback. Hynoski kicsit biztosabb a labda elkapásában, Conner viszont bárkit eltakarít az útjából aki elé kerül. 2 FB-t felesleges lenne megtartani, úgy érzem az eddig a csapatért tett szolgálataiért egy újabb lehetőséget kap majd Hyno.

WR: Victor Cruz, Rueben Randle, Odell Beckham Jr., Jerrel Jernigan, Mario Manningham, Trindon Holliday (6)

Nincs nehéz dolgom, szinte minden egyes játékos érhető, inkább a nagyobb játékidőért mehet majd a harc. Egyedül Manningham egészségi állapotától tartok, még mindig térdsérülésével küszködik. Trindon Holliday elsősorban a visszahordásoknál lehet hasznos, de egy-egy játékra érdemes lenne bevetni az offense-ben is, playmaker képességét valószínűleg a támadók között is alkalmazni tudná.

TE: Adrien Robinson, Kellen Davis, Larry Donnell (3)

Adrien Robinson végre elkezdhet bizonyítani és megmutathatja, hogy megérte anno a 4. körös cetlit a drafton. Tavaly Larry Donnell is bebizonyította, hogy megérdemli az 53-as rostert. Persze melléjük kell egy rutinos társ is, aki Kellen Davis lehet. Xavier Grimble a gyakorlócsapatba kerülhet.

OT: Will Beatty, Justin Pugh, Charles Brown, James Brewer (4)

Nincs nehéz dolgunk van. A két kezdő Will Beatty és Justin Pugh lesz, persze ha Beatty folytatja tavalyi borzalmas játékát, akkor Charles James is elég korán lehetőséget kap majd. James Brewer eddig nem érte el a kezdő szintet, de beugróként guard poszton is segítséget nyújthat.

G: Geoff Schwartz, Brandon Mosley, John Jerry (3)

Azt hiszem itt az ideje elbúcsúzni Chris Snee-től, nem hinném, hogy túljut az edzőtáboron, már az OTA-k is nehézséget jelentettek neki. Helyére Brandon Mosley vagy John Jerry ugorhat be, de akár az újonc Weston Richburg is lehetőséget kaphat guardként.

C: J.D. Walton, Weston Richburg (2)

J.D. Walton nem egy életbiztosítás, de ott van mögötte Weston Richburg, aki már újoncként kezdő lehet.

DE: Jason Pierre-Paul, Damontre Moore, Robert Ayers, Mathias Kiwanuka (4)

Papíron gyengébb névsort tudunk felmutatni idén, egy éve Osi Umenyiora, tavasszal pedig Justin Tuck is távozott. JPP-re hárul szinte minden teher, akinek újra 2011-es formájában kellene játszania. Damontre Moore játékában van potenciál, akár megelőzheti Robert Ayers-t és Mathias Kiwanukát is a rangsorban. Az edzőtábor meglepetése lenne, ha valaki más is beverekedné magát a csapatba.

DT: Cullen Jenkins, Johnathan Hankins, Jay Bromley, Mike Patterson, Kelcy Quarles (5)

Itt is találunk egy nagy távozót Linval Joseph személyében, de remélhetőleg Johnathan Hankins is kezdő szinten tud teljesíteni. Újraigazoltuk Mike Pattersont, ő továbbra is maradhat a rotációban. Jay Bromley draftolása nagy meglepetést keltett, nem biztos, hogy 3. körös értékkel rendelkezik. Akár Kelcy Quarles is jobb lehet nála, aki érzésem szerint bebizonyítja majd, hogy Jadeveon Clowney nélkül is tud játszani.

LB: Jon Beason, Spencer Paysinger, Jameel McClain, Jacquain Williams, Devon Kennard, Mark Herzlich (6)

Sok megjegyzést nem lehet ide fűzni, esetleg Jon Beason tartósságával adódhatnak gondok, remélhetőleg visszatérése után végig tudja játszani a szezont. Mark Herzlich helyére pályázhat Dan Fox, de úgy érzem a korábbi Notre Dame játékosnak egyelőre be kell érnie a gyakorlócsapattal.

CB: Dominique Rodgers-Cromartie, Prince Amukamara, Walter Thurmond, Trumaine McBride, Charles James (5)

A védelem legjobb része. A DRC-Amukamara-Thurmond hármas elit lehet, Trumaine McBride pedig a tavalyi év meglepetésembere volt. Charles James játékát roppantul kedvelem, de ennek ellenére is van esélye az 53-as roster elérésére. Jayron Hosley eltiltással kezdi az évet, Zack Bowman pedig kiszorítható. Az újonc Bennett Jackson lehet a helyzet elszenvedője.

S: Antrel Rolle, Stevie Brown, Quintin Demps, Cooper Taylor, Nat Berhe (5)

Will Hill kirakása ellenére sem rossz ez a névsor. Antrel Rolle tavaly élete legjobb formájában játszott, Stevie Brown pedig felépült szalagszakadásából. Quintin Demps kezdőként is lehetőséget kapott a Chiefs-ben, Ryan Mundy színvonalát képes hozni. Két fiatal is kopogtat az ajtón, Cooper Taylor és Nat Berhe kellemes meglepetés lehet.

K: Josh Brown (1)

P: Steve Weatherford (1)

LS: Zak DeOssie (1)

Practice squad

Kendall Gaskins (RB)
Julian Talley (WR)
Xavier Grimble (TE)
Eric Herman (G)
Kerry Wynn (DE)
Dan Fox (LB)
Bennett Jackson (CB)
C.J. Barnett (S)

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr196524107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása