Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Akikre figyeljünk a Jets ellen

2014. augusztus 22. - Asbee

Itt a városi derbi előtti kiadás.

First team offense

Legutóbb gyakorlatilag senkit sem lehetett kiemelni az első csapat támadói közül. Manning kényelmetlenül érezte magát a zsebben, a fal a passzokon kívül a futásokat sem segítette és elkapóink sem brillíroztak. A Jets védelme igen erősnek mondható, így remek felmérő lesz az éjszakai mérkőzés. Elsősorban a futójáték megbízhatóságára van szükség, ha azt sikerült stabilizálni, akkor a légi támadások is veszélyesebbek lesznek. Az ugrásszerű javulást ne most várjuk, de a Colts elleni produkciónál mindenképp jobb kell.

Mario Manningham

Kezd kegyvesztetté válni, a szurkolók is inkább Marcus Harris-t és Corey Washington látnák szívesebben a helyén. Sok újat már nem lehet elmondani róla, a pályán is bizonyítania kell. Ha ez sikerül, maradhat ősszel is, ha nem, akkor akár profi pályafutása is véget érhet.

Adrien Robinson

Az Indianapolis elleni győztes drive-ból alaposan kivette a részét, hiszen két seam route után gyönyörű elkapásokat mutatott be. Egyelőre egyik tight endünk sem tudott kiemelkedni, így a kapu előtte is nyitva áll, de ehhez továbbra is jó játékot kell nyújtania.

Jason Pierre-Paul

A Steelers ellen volt egy-egy szép játéka, de ezen kívül eddig észrevehetetlen az előszezonban. Hogy ennek mi az oka nem tudhatjuk, de tavalyi játéka után aggodalomra ad okot idei gyatra szereplése. Eddig csak a száját jártatta, így lassan ideje lenne ha a pályán is mutatna valamit.

Kelcy Quarles

A legnagyobb nevű draftolatlan játékosunk ő volt, az sem lepett volna meg senkit, ha már a második nap végén gazdára talál. Egyelőre sajnos úgy is szerepelt, mint egy UDFA, sok hatása nem volt a játék alakulására, ha pedig mégis, az rendszerint büntetés formájában nyilvánult meg. Alaposan össze kell kapnia magát ha a gyakorlócsapatnál előrébb szeretne jutni.

Spencer Paysinger

Jacquian Williams mögé került a rangsorban, de így sem szerepelt rosszul. Leírni semmiképp sem szabad, hiszen a special teamben és a védelemben is hasznos szerephez juthat az ősz folyamán.

Walter Thurmond

Az edzőtábor egyik legjobb játékosa volt, bár a preseason mérkőzéseken egyelőre még nem tudott kiemelkedni. Prince Amukamara hiányában valószínűleg ő lesz Dominique Rodgers-Cromartie mellett a másik kezdő cornerback, így mindenképp érdemes lesz megfigyelni hogyan tud szerepelni az oldalvonal mellett.

Nat Berhe

Cooper Taylort műteni kell, így valószínűleg IR-re kerül a safety. Ezzel az újonc Berhe a depth chart negyedik helyére kúszott fel és valószínűleg több játéklehetőséget is kap majd. Vajon hány nagy ütközést látunk tőle?

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr76626495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása