Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Idézetek a mérkőzésről

2014. augusztus 29. - Asbee

Következzen néhány játékosunk és vezetőedzőnk gondolata a legutóbbi mérkőzésről:

"Azt hiszem a legrosszabb játék ismét a Randle és Eli közötti rossz összhang volt. Ők is tudják ezt, ahogy mindenki más, elegünk van már ennek a szajkózásából. Nincs helye az ilyen hibának." -Coughlin a rossz kommunikációról.

"Ha többet akartak volna játszani több first downt kellett volna szerezni és a pályán maradni." -ezért játszottak csak annyit kezdőink.

"Játszaniuk kellett. Ennél egyszerűbb választ nem tudok adni a kérdésre. Az újoncnak (Richburg) játékidőre volt szüksége. Jerry keveset szerepelt a preseasonban, így lehetőséget adtunk neki erre." -Richburg és Jerry komoly játékidejéről.

"Nem hinném, hogy így lenne." -Randle arról, hogy lenne-e félnivalója a kritizáló szavak után.

"Minél többet vagy a pályán, annál több lehetőséged van a bizonyításra. Ezt ki kell használnod. Próbáltam élni a lehetőséggel." -John Jerry a nagy játékidőről.

"Jól érzem magam, készen állok a jövő heti Detroit elleni mérkőzésre. Egyeztettünk McAdoo-val a játékmenetet illetően, megbeszéltük hogyan játsszunk következő ellenfelünk ellen, kipróbáltunk néhány játékhelyzetet élőben is és megpróbáltuk sikerrel teljesíteni őket." -Manning már a Lions ellen volt fejben.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr356648883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása