Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Coughlin véleményei a mérkőzésről

2014. szeptember 10. - Asbee

Természetesen Tom Coughlinnak is nyilatkoznia kellett a Monday Night Football után és egyszerűen csak rémálomnak titulálta a mérkőzést. Kedden a sajtótájékoztatón hosszabban is kifejtette a véleményét.

"Nagyon sokat kell dolgoznunk. Reménykedem benne, hogy a játékosok a rövidebb hét ellenére képesek lesznek rögtön belevetni magukat a munkába."

Vezetőedzőnk célzást tett arra is, hogy még alaposan formálódik a csapat.

"A valóság az, hogy egyelőre még csak most vágtunk neki a dolgoknak. A fejlődés folytatódni fog, belevisszük az alapokat és megpróbálunk jobbak lenni."

És vajon újra egy 0-6-os kezdést fogunk látni?

"Ha őszinték vagyunk magunkkal, akkor láthatjuk, hogy ez egy teljesen új év, egy teljesen új csapat. Az első mérkőzésen látott események egy része abból következett, hogy sok helyen új arcok érkeztek. Olyan dolgok is észrevehetőek voltak, amiket előtte nem lehetett látni az edzőpályán és a mérkőzéseken, ezzel pedig néhány új játékosnak problémája volt és időnként nem találták a helyüket. Ez a része ennek, de nem emiatt nyújtottunk rossz teljesítményt. Nem szabad, hogy ez kifogás legyen. Sajnos ez a realitás, de sokkal jobban kell teljesítettünk az új játékosoktól függetlenül is."

Természetesen a támadófalról is kérdezték Coughlint, akik rendszeresen nagy nyomást helyeztek Manningre.

"Volt némi jó, némi rossz. Senki nem akarja ezt hallani, de ez az igazság. Voltak jó és rossz játékok is. Játékosaink néhány pillanatot biztosan el szeretnének felejteni. Sokkal konzisztensebben kellett volna játszani. Az ember azt várná tőlük, hogy úgy játszanak mint egy veterán sor, akik ismerik egymást és tudják a feladatukat, de ezt nem sikerült megvalósítani. Játszanunk kell tovább és előfordulhatnak majd változások, mindent meg fogunk tenni, hogy konzisztenssé tegyük a csapatrészt."

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr226685253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása