Magyar New York Giants Szurkolói Blog

McAdoo szerint Eli tökéletesen illeszkedik a rendszerébe

2014. szeptember 12. - Asbee

Számos kérdés van csapatunk offense-ével kapcsolatban, többen is találgatnak többfélét. Ben McAdoo érkezésével egy kissé másféle felfogású támadó egységet láthatunk idén és vannak akik szerint ez nem fekszik Manningnek. Offensive coordinatorunk nem tartozik ezek közé.

"Tökéletesen beleillik az offense-be. Nagyon okos játékos. Ha valami biztatót szeretnénk keresni az összecsapásban, akkor az a lábmunkája és az alapokban mutatott fejlődése volt. Sok dolgot észrevesz, igaz nem tökéletes, de ki az? E mellett fokozatosan fejlődik, én száz százalékig megbízom Manningben." -nyilatkozta McAdoo.

Egyesek szerint Eli kevés hajlandóságot mutat az új rendszer elsajátítására, de az OC szerint ez nem így van.

"Meglepően hallom ezt, ez nem így van. Fontos neki, nagyon keményen dolgozik érte és minden tőle telhetőt megtesz."

Számomra is meglepően hat, hogy Eli-t veszik elő. A támadófal nem nyújt neki kellő védelmet, minden második játéknál az életéért menekül. Elkapóink sem segítették, Randle teljesen észrevehetetlen volt, Cruz pedig többször is elejtette a felé repülő átadást. Persze Manninget sem szabad teljes mértékben felmenteni, ha rohanni kell az eredmény után képes rossz döntéseket hozni. Két Super Bowl győzelemből is alaposan kivette a részét, mindent megtapasztalt amit meg lehet. Ha megkapja a kellő feltételeket, akkor ismét úgy fog játszani, mint néhány évvel korábban.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr456692821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása