Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Thurmond mellizomszakadást szenvedett

2014. szeptember 15. - Asbee

Sajnos nem elég a bosszantó vereség, újabb negatív híreket kaptunk a vasárnapi mérkőzés után. Walter Thurmond idő előtt kiállni kényszerült és mint kiderült mellizomszakadást szenvedett, ami miatt egészen biztosan nem játszhat már idén és sérültlistára kerül.

Sorra esnek ki védőink, Devon Kennard a Lions ellen szenvedett combhajlító izomhúzódást, Thurmond mellett pedig Jon Beason sem tudta befejezni a tegnapi mérkőzést. Ezzel négy cornerbackünk maradt, egyre mindenképp szükség lesz. Adná magát Jayron Hosley, aki viszont jelen állás szerint csak az ötödik héten térhet vissza. A gyakorlócsapatban találjuk Bennett Jacksont és Chandler Fennert is, ők szintén esélyesek lehetne a megüresedett pozícióra. Érdemes megemlíteni Charles James nevét is, aki valószínűleg nem kap már lehetőséget, hiszen a preseasonban már az első cut hullám áldozatává vált.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr136701061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása