Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Coughlin győztes meccs utáni gondolatai

2014. szeptember 22. - Asbee

Először ünnepelhettünk idén győzelmet, amire nagyon nagy szükség is volt, hiszen egy 0-3-as kezdés után irtó nehéz lett volna visszakapaszkodni. Vezetőedzőnk is elégedett volt és a következőket nyilatkozta:

"Jó dolog nyerni és jó dolog jól is játszani a mérkőzés alatt. Nagy győzelmet arattunk, amire szükségünk is volt. Többen is kiválóan szerepeltek."

Rashad Jennings-ről:

"Nagyon jól futott a labdával, több szerelést is lerázott, olyan játékokat is megcsinált, amelyekben nem volt túl nagy lehetőség. A támadófal is remekelt, jól dolgoztak neki. Tudtuk, hogy meg kell próbálkoznunk a futással, amit meg is tettünk és olyan szinten próbáltuk fenntartani az egyensúlyt (a futó és a passzjátékok között) amennyire az lehetséges."

Eli Manningről:

"Már hetek óta ezen az úton van. Az eddigi problémák a turnoverek voltak, de ezeket sikerült elkerülnünk. Kiváló, 123-as QB ratinget produkált. Rendkívül jól játszott, szépen vette észre a check downokat a green zone-ban, amelyeknek köszönhetően összejöttek a first downok és haladhattunk tovább. Ezen kívül fejben is a topon volt."

Hogy mennyire segít a győzelem a csapaton:

"Mindig jó nyerni. Bárcsak eddig is összejött volna, de csak most sikerült, úgyhogy ennek kell örülni. Rövid hetünk van, szóval tovább kell mennünk."

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr576721973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása