Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Mi legyen Jayron Hosley sorsa?

2014. szeptember 27. - Asbee

Alulteljesítő cornerbackünk visszatérhetett eltiltásából, a liga szabályai értelmében pedig hétfőig kell döntést hozni további sorsát illetően. Hosley esetében két lehetőség van, vagy visszatér az aktív keretbe vagy pedig máshol kereshet magának boldogságot, a practice squad számára már nem lehetőség.

Az ő malmára hajthatja a vizet, hogy jelenleg mindössze 4 cornerbackünk van az aktív keretben, mégpedig Dominique Rodgers-Cromartie, Prince Amukamara, Trumaine McBride és Zack Bowman. Walter Thurmond IR-re került, őt idén már biztosan nem láthatjuk. Bennett Jackson és Chandler Fenner a gyakorlócsapat tagja.

Thurmond kiválása után nem aktiváltuk egyiküket sem, hanem Dan Fox "ugrott be". Persze ebben is megvolt a ráció, Jon Beason és Devon Kennard is hiányzott. Hosszútávon rizikós lenne mindössze négy CB-el kiállni és azt gondolom pont Hosley miatt nem nyúltunk egyik PS játékoshoz sem. Kik lehetnek a potenciális távozók? Az egyik pont Fox lehet, de ahhoz kell Beason visszatérése is. Esetleg még Kerry Wynn féltheti a pozícióját, de azt hiszem hozzá nem fogunk nyúlni. Hosley jól mutatkozott be a ligában, majd katasztrofálisan játszott, de azt gondolom jelen pillanatban ő lehet a legjobb megoldás a csapat ötödik cornerback pozíciójára és gyengélkedései ellenére is megérdemel egy legutolsó esélyt.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr276736863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása