Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Szeptember legjobbjai

2014. október 04. - Asbee

Gondolom mindenkinek feltűnt már, hogy október van, csapatunk az első négy mérkőzését is lejátszotta, így itt az idő eldönteni, hogy kik voltak a 2014-es szezon első hónapjának legjobbjai!

Offensive MVP: Eli Manning

A szezon neki is gyengén indult, azonban a harmadik összecsapásra a csapat vezére lett és azóta megállíthatatlan. Már a második héten is látszott, hogy az offense bármikor összeállhat, a Texans ellen pedig végre magabiztosan haladtak támadóink és a futójáték mellett a passzjáték is működött. A Redskins ellen ligaelit játékot produkált Manning és csattanós választ adott kritikusainak. Ha továbbra is ilyen szinten fog játszani és megfelelő segítséget is kap társaitól, akkor hosszú ideig versenyben fogja tartani csapatunkat.

Defensive MVP: Prince Amukamara

Többen is pályáztak erre a címre, azonban én Amukamara mellett döntöttem. Profi pályafutása a vártnál gyengébben kezdődött, de harmadik szezonjában ahhoz a játékhoz közelített, amit draftolásakor vártak tőle. Általában helytállt az ellenfelek első számú elkapói ellen is, de időnként a kelleténél halványabban játszott és a labdaszerzések is hiányoztak tőle. Idén eddig nem lehetett rá panaszunk. 2 interceptionje mellett volt 7 leütött labdája is, ráadásul a futás ellen is képes besegíteni. Kívánhatunk ennél többet egy cornerbacktől?

Legjobb rookie: Weston Richburg

Ő és Andre Williams a két szóba jöhető játékos, más újoncunk egyelőre nem kapott számottevő lehetőséget. Mindketten megszenvedtek a bemutatkozással, nem úgy sikerültek első mérkőzéseik ahogyan azt elképzelték. Richburg jött előbb formába, így ő lett nálam szeptember hónap legjobb újonca. Nem eredeti posztján, hanem guardként kell szerepelnie, oda pedig kissé alulméretezett, a nagyobb termetű DT-k ellen szenvedett is rendesen. Később sikerült javulnia és az egész támadófallal együtt sokkal jobb színvonalat hozott. Ugyan nem került szembe olyan védőfallal mint amilyen pl. a Detroitnak van, de a remek teljesítményt nem kell megmagyarázni.

Legnagyobb meglepetés: Larry Donnell

Aki nem tartott tight endjeink játékától az hazudik. Sem az edzőtábor során sem az előszezonban nem mutatott senki sem olyan játékot, amilyet egy kezdő játékostól várnánk. Szerencsére az alapszakaszra ez megváltozott és Larry Donnell nevével rögtön megismerkedett az egész liga. Ugyan játékában bőven vannak még hiányosságok, gondoljunk csak a nyitányon benézett route-jára, vagy a Texans elleni red zone-ban elkövetett fumble-re, de még mindig csak pályafutása második évében jár, úgyhogy tud hova fejlődni.

Legnagyobb csalódás: Jon Beason

Évi 5,6 millió dolláros fizetést kapott az offseasonban, ami sérülékenysége miatt igencsak magasnak számított. Sajnos idén nem is tudott eddig egészséges maradni. Amikor a pályán volt nem volt annyira domináns mint tavaly, az elmúlt két összecsapáson pedig nem is léphetett pályára. Jövőre nagyon magas fizetéssel fog játszani, elküldésével pedig több mint 3 millió dollárt lehetne spórolni, szóval alaposan össze kell magát kapnia ha továbbra is New Yorkban szeretne játszani.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr316757347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása