Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Mérkőzés utáni hírek

2014. október 06. - Asbee

Nem sikerült sérülés nélkül megúszni a Falcons elleni diadalt, Rashad Jennings dőlt ki. Kezdő futónk MCL húzódást szenvedett, ami azt jelenti, hogy néhány hetet ki kell hagynia. Ugyan nem vagyok orvos, de meglepne ha bye week előtt a pályán látnánk. Egyelőre az aktív keretben tehát Andre Williams és Peyton Hillis a két running backünk, emiatt számíthatunk Michael Cox aktiválására.

Visszatérhetett Jayron Hosley az eltiltásából, Julian Talley helyét vette át a keretben. Utóbbi visszatérhet a gyakorlócsapatba. Füves cornerbackünk aktiválása azt jelentheti, hogy a napokban keretbe kerülő Chandler Fennertől búcsút vehetünk (természetesen ő is újra PS tag lehet) és a korábban említett Cox léphet a helyére.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr216765359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása