Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Beckham volt az elsődleges célpont a drafton

2014. október 10. - Asbee

Némi meglepetést kelthetett a májusi drafton Odell Beckham Jr. draftolása, csapatunk társtulajdonosa, John Mara azonban elmondta, hogy az elkapó volt az egyik kedvenc újoncuk és az ő megszerzésére törekedtek. Végül sikerrel is jártak.

"A combine környékén jött el a pillanat mikor Odell lett a mi emberünk. Próbáltam nem túl izgatott lenni vele kapcsolatban, hiszen számos játékosnak különös figyelmet szenteltem már a múltban, de sok LSU meccset megnéztem. Látszott rajta, hogy különleges képességekkel rendelkezik. Örültünk, hogy elérhető volt. A draft előtt úgy gondoltam hogyha benn marad, akkor a mi játékosunk lesz. Persze ez nem mindig jön össze, volt B és C tervünk is, ugyanakkor nagyon boldogok vagyunk, hogy ezekre nem volt szükség." -mondta Mara.

Chris Mara pedig a következőket nyilatkozta:

"Ezekben az időkben olyan újoncokat próbálsz szerezni, akik azonnal pályára tudnak lépni. Nincs időd fejleszteni őket. Pláne most, mikor alaposan kicserélődtünk, próbáltunk potenciális kezdőket draftolni."

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr706778823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása