Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Manning kritikával illette csapattársait

2014. október 14. - Asbee

Természetesen csapatunk irányítója, Eli Manning sem volt elragadtatva a vasárnapi teljesítménytől és elmondta, hogy játékostársainak fel kell nőnie végre ha el szeretnének érni valamit. Szokás szerint magát sem kímélte és nem akart kibújni a felelősség alól.

"Nemcsak a támadófal, mindenki visszaesett az offense-ben. Számos sacket benyeltünk, néhányat azért, mert túl hosszú ideig volt nálam a labda. Volt olyan, amely az elkapókon múlott, akiknek tisztára kell játszani magukat. Volt amelyiknél a running back vette fel rosszul az emberét. Gyorsabban kell szabadulnom a labdától, viszont a támadófalnak is jobb munkát kell végeznie. Nehéz ez nagyon. Egy rakat büntetést gyűjtöttünk össze. Harmadik downra többször is 10, 15 vagy 20 yardot kellett megtennünk. Ezt nem lehet fenntartani, különösképp egy jó védelem ellen.

Ilyen a futball. Vannak olyan mérkőzések, mikor semmi sem jön össze. Túl sok hibát csinálsz, visszafelé haladsz. Megnehezíted a saját dolgod. Pontosan ezt csináltuk vasárnap, ebből pedig tanulnunk kell és fel kell nőnünk. Néha becsúszik egy rosszabb mérkőzés, amely után újra úgy tudunk szerepelni, ahogyan tettük három héten át."

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr516793323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása