Magyar New York Giants Szurkolói Blog

McAdoo reménykedik az offense feléledésében

2014. október 17. - Asbee

Ugyan alaposan meggyengült csapatunk támadó egysége, hiszen Rashad Jennings néhány hétre, Victor Cruz pedig a teljes szezonra kidőlt, de Ben McAdoo így is bízik játékosaiban és úgy gondolja, hogy a helyettesek is képesek lehetnek sztárjaink pótlására.

"Az egyénekre épül az offense-ünk és mindent megteszünk, hogy játékosaink a legtöbbet kihozzák magukból. Április 21-e óta készülünk ebben a rendszerben és az erősségekre építkezünk." -mondta offensive coordinatorunk.

Vajon hogyan fognak készülni a védelmek a Cruz nélküli támadó egységre?

"Majd meglátjuk vasárnap. Megvan a tervünk, többen is lehetőséget kapnak. Azt tesszük amit tennünk kell és mindenkit a megfelelő pozícióba próbálunk helyezni. Az csak később derül ki hogyan áll fel a védelem és ez alapján végezzük majd el a finomhangolásokat."

Aggodalomra adhat okot csapatunk támadófala, de erre is megvan McAdoo válasza:

"Ha úgy játszol, mint legutóbb mi, akkor nemcsak egy csapatrész miatt van ez és innen indul ki az egész. Jobban kell dolgoznom a héten és a mérkőzésen is jobb teljesítményt kell nyújtanom. Ha 8 sacket szedtek be, az nagy mértékben függ az offensive line-tól, de nem ők az egyedüliek akiket hibáztatni kell."

Van egy új elkapónk is Kevin Ogletree személyében, aki komolynak mondható NFL tapasztalattal bír.

"Egy olyan elkapóról van szó, aki eljött edzeni, rögtön szót értett mindenkivel és teljesíteni tudta a feladatait. Az ilyen gyakorlásokon nem mindig úgy alakulnak a feladatok, ahogyan várnád és a játékosok a saját álláspontjuk szerint cselekednek, most azonban erről nem volt szó. Jó volt ezt látni."

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr566803315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása