Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Reese sajtótájékoztatója

2014. október 28. - Asbee

A hétfői napon sajtótájékoztatót tartott general managerünk, melyben természetesen csapatunk eddigi szerepléséről volt szó. Jöjjön is a lényeg.

A GM elmondta, hogy a 3-4-es állás nem az amit előzetesen elképzeltek maguknak, ennél többet vártak. Ugyanakkor ez a hátrány még nem behozhatatlan és hogyha valaki, akkor Tom Coughlin képes visszarázni a csapatot a rendes kerékvágásba. Egy új, 9 meccses szezon következik most.

Reese elégedett Eli Manning és Jason Pierre-Paul játékával is, ugyanakkor jelezte, hogy mindketten képesek ennél többre is. Az offense túl óvatosan szerepel, agresszívebbnek kell lenniük és több pontot szerezni. Igaz azt is figyelembe kell venni, hogy Manning 64,9%-os pontossággal találta meg célpontjait és az elmúlt öt mérkőzésen mindössze egy interceptiont dobott.

General managerünk elmondta, hogy itt az ideje a jó játéknak és a győzelmeknek, nem szabad többet beszélni fiatal játékosainkról és arról, hogy új szabadügynökeink mikor illeszkednek be teljesen. Az NFC East megnyeréséért szoros csatát vár, amelybe akár 3 csapat is bekapcsolódhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr216842093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása