Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Chuck Pagano tisztelettel beszélt a Giants-ről

2014. október 30. - Asbee

Fontos összecsapás előtt állunk, a 3-4-es mérleggel álló csapatunk az Indianapolis Colts ellen csap össze helyi idő szerint hétfőn este. Ellenfelünk eddig korrekt szezont fut, igaz legutóbb megtorpantak a Steelers otthonában. Vezetőedzőjük, Chuck Pagano elismerően beszélt Manningről és a Giants-ről. Lássuk is mit nyilatkozott a HC:

"Eli egy napon a bátyjával együtt Hall of Famer lesz. Az elit irányítók között van. Ha nem tudsz rá nyomást helyezni és kizökkenteni a ritmusából, akkor kíméletlenül ki fog csinálni téged. Mindegyik dobást végre tudja hajtani, jól lát a pályán, kontroll alatt tartja a két safety-t."

Nemcsak a QB-t, a teljes alakulatot dicsérte Pagano.

"Egy nagyon jó és mindhárom részében jól menedzselt csapatot látok. Rendkívül tisztelem Tom Coughlint és az ő stábját, mindig is jó munkát végzett. A védelemben több játékos is a maga oldalára tudja fordítani a mérkőzést, a front sevent pedig nehéz féken tartani. Mindannyian gondot tudnak okozni támadófalunknak. Ugyanez igaz az offensre is, Manning jól menedzseli a játékot és vigyáz a labdára. A futójátékkal sem volt gond, igaz sok volt a sérülésük, de ez benne van az NFL-ben. A fiatal játékosok ügyesen léptek feljebb, gondoljunk csak a tight endre és a running backre. A special teamben Josh Brown és Steve Weatherford is jó munkát végez, ráadásul a visszahordók is veszélyesek."

Mi lenne akkor, ha nem a Colts lenne a favorit?

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr616849571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása