Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Nagyító alatt az Indianapolis Colts

2014. november 02. - Asbee

A bye week miatti 2 hetes pihenőnek vége, kedd hajnalban ismét csapatunk sikeréért izgulhatunk. Ezúttal hazai pályán játszhatnak Manningék, az ellenfél pedig az 5-3-as mérleggel álló Indianapolis Colts lesz.

Irányítójuk a 2012-es draft 1/1-es játékosa, Andrew Luck, aki beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Azt hiszem nem kell őt bemutatni senkinek sem, folyamatos fejlődést mutatva a liga legjobb irányítói közé tartozik már. Nemcsak a karja erős, hanem mobilis is, ha kell lábon is megcsinálja a first downt, az ilyen QB-t pedig rendszerint nem szereti védőfalunk.

A futók között van egy régi ismerősünk Ahmad Bradshaw személyében. Végre egészséges tudott maradni és mind a futó mind a passzjátékot kellőképp támogatni tudja (6 elkapott TD-je van már!). Társa Trent RIchardson, akit szinte már elkönyveltek bustnak, tavalyhoz képest azonban sikerült javulnia. Harmadik számú futóként Dan Herron van a Colts rosterén.

Az elkapók között találunk egy legendát Reggie Wayne és egy fiatal klasszist T.Y. Hilton személyében. Ugyan előbbi sérüléssel bajlódott, de valószínűleg pályára tud lépni. Egy másik korábbi játékosunk, Hakeem Nicks is az Indianapolis játékosa, viszont ő egyelőre elmarad a várakozásoktól. Ennek ellenére ha van kedve akkor jól tud játszani és valószínűleg kivételes alkalomként motiváltként lép majd pályára. Donte Moncrief is veszélyes célpont, már újoncként nagy játékokat mutatott be.

Nemcsak a WR-k, hanem a TE-k is képesek az elkapásra, Coby Fleener és Dwayne Allen egyaránt veszélyes célpont, de Jack Doyle-nak is volt már touchdown elkapása.

A támadófal viszont hiába javult valamelyest az elmúlt években, további új játékosokra lenne szükségük. A futójátékot átlagosan támogatják, Luckon pedig 13 sacket engedtek. Névsor szerint az Anthony Castonzo-Jack Mewhort-Jonotthan Harrison-Hugh Thornton-Gosder Cherilus ötöstből áll az offensive line.

A védelemnek több hiányzója is lesz. Az egyik ilyen Arthur Jones, akit Zach Kerr helyettesíthet. Rajta kívül a 3-4-es rendszerben felálló védőfalat még Josh Chapman és Cory Redding alkotja.

A szélső linebackerek nagy hiányzója Erik Walden, miatta pedig nagyobb szerep hárul Björn Wernerre. Remélhetőleg ezzel csökkenni fog a nyomás Manningen, igaz az előszezon mérkőzésen ügyes blitzekkel tudták megzavarni irányítónkat. A két középső linebacker D'Qwell Jackson és Jerrell Freeman lesz, Josh McNary nem léphet pályára.

A két kezdő CB jól játszik idén, Vontae Davis és Greg Toler formájára sem lehet panasz. Rajtuk kívül Darius Butler és Josh Gordy is biztosan kap majd játékidőt. A safety-k párosa a Mike Adams-Sergio Brown duóból áll.

A Colts rúgója a legendás Adam Vinatieri, a puntokat pedig Pat McAfee-re bízzák. A visszahordásokért elsősorban Griff Whalen felel.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr456858209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása