Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Rolle kifakadt

2014. november 05. - Asbee

Megszoktuk már, hogy Antrel Rolle-nak mindenhez van hozzáfűznivalója, így a legutóbbi mérkőzés után sem maradt csendes. Természetesen ő sem volt elragadtatva csapatunk teljesítményétől és a következőképp nyilatkozott:

"3-5-tel állunk, ami aggodalomra ad okot. Nem nyerjük meg a mérkőzéseinket, nem használjuk ki a lehetőségeket. Keményebbnek kell lennünk és sokkal gonoszabban kell játszanunk. Vannak pillanatok mikor úgy érzem akármelyik csapattal felvehetjük a versenyt, máskor viszont úgy érzem, hogy a liga legrosszabb alakulataként is tudunk játszani. Inkonzisztensek vagyunk. Egyszer fenn egyszer lenn. Nem tudhatod melyik arcunkat látod a következő hétvégén. Fel kell fognunk végre, hogy ez az NFL. Ez az a liga ahol mindig is lenni akartunk. Szenvedélyesnek kell lenned a játék iránt. Ha vereséget szenvedsz akkor is harcolnod kell. Küzdened kell, karmolni és harapni. Mindent meg kell tenned a győzelemért, ez viszont most hiányzott."

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr246868021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása