Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Játékosaink, akik több lehetőséget kaphatnának

2014. november 11. - Asbee

Sajnos nem áll jól csapatunk szénája és több okban is kereshetjük ennek az okát. Valamilyen szinten mindegyik tényező belejátszik ebbe. Ilyen például a számos sérülés, edzőink rossz döntése, vagy egyes játékosaink gyenge teljesítménye. Most nem ezt fogjuk átrágni, azonban több olyan emberünk is van, akik több játékidőt is kaphatnának.

Az egyik ilyen Corey Washington. Az idei év nagy sleepere, a semmiből lett az előszezon felfedezettje. Igaz ezeken a mérkőzéseken leginkább a cserék ellen szerepelt, de megérdemelten maradt a csapat tagja. Számíthattunk rá, hogy az alapszakaszban már nem kap ennyi lehetőséget, de a Colts ellen végre pályára került. Ennek egy touchdown lett az eredménye és ugyan nem a legjobb Indianapolis játékosok voltak már pályán, de teljesítményére így sem lehetett panasz. Ehhez képest vasárnap egy snapet sem kapott az offense-ben. Vajon miért nem?

Jay Bromley harmadik körös draftolása nagy meglepetést keltett, a rookie-t egyértelműen a játékosbörze utolsó napjára várták. Emiatt egyértelmű, hogy csapatunk látott benne valami különlegeset, ezért értékes picket áldozott rá. Cullen Jenkins, Mike Patterson és Markus Kuhn sem villog, így illene lehetőséget adni Bromley-nak is.

Damontre Moore sem kapta meg az előre várt szerepét és még mindig a special teamben kell bizonyítania. Emiatt nem is tudjuk valójában mire képes, igaz még mindig csak 22 esztendős, tehát bőven van ideje a bizonyításra. Viszont ha nem kerül pályára, akkor fejlődni sem fog és azt sem tudjuk meg, hogy mekkora potenciál van benne.

Tavalyi éve alapján sokat fejlődött Spencer Paysinger, idén azonban még pályát is alig látott. Jacquian Williams beelőzte a rangosban, aki az idény első mérkőzésein meg is hálálta a bizalmat. Ezt követően azonban teljesítménye visszaesett, így ideje lenne ismét elővenni Paysingert.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr676888121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása