Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Coughlin a jelenlegi helyzetről

2014. november 13. - Asbee

Csapatunk a liga aljára került a futás elleni védekezés tekintetében, azt pedig sejthetjük mi lehet erről Tom Coughlin véleménye. Most meg is tudjuk.

"Minden héten a védelem első számú célja a futás megállítása. Közel sem végeztünk jó munkát a játék ezen elemében. Fegyelmezettnek kell lenned, fel kell ismerned a játékot és a pozíciódban maradni. Ezzel együtt kell élned. Ez a mi csapatunk, a játékosainknak jobban kell szerepelniük. Kegyetlen sok időt töltöttünk azzal, hogy a körülmények ne befolyásoljanak minket, de ezt nem sikerült megvalósítani. Sok mérkőzésünk van még hátra. Négy negyeden át jól kell szerepelünk és túl kell tennünk magunkat egyes dolgokon, amelyek lehúznak minket a mélybe." -értékelt a head coach.

További hír, hogy Geoff Schwartz egyre több lehetőséget kap az edzéseken és közeledik a visszatérése. Az viszont nem eldöntött még, hogy tényleg pályára lép-e a 49ers ellen. Rashad Jennings viszont úgy tűnik játszhat, meglepetés lenne ha ismét az oldalvonal mellett ragadna. Peyton Hillis és Jacquian Williams agyrázkódással küzd. Michael Cox IR-re került, helyére egy érdekes nevű futó, Orleans Darkwa érkezett.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr716894551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása