Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Csiszolatlan gyémánt running back poszton?

2014. november 15. - Asbee

Volt némi változás csapatunk keretében, amiről egyelőre még nem sok szó esett. Michael Cox lábtörése miatt sérültlistára került, Peyton Hillis pedig vasárnap biztosan nem tud pályára lépni. Rashad Jennings csak most fog visszatérni sérüléséből, így mindenképp szükség van egy új futóra. A választás a korábbi Miami Dolphins játékos Orleans Darkwa személyére esett, aki a déli csapat Corey Washingtonja volt az idei előszezonban.

A Tulane egyeteméről érkező, 6 láb magas 215 font tömegű RB 112 yardot ért el a preseasonban. Leghosszabb futása 53 yardos volt és a passzjátékba is be tudott segíteni. A Phinsider a következőket írta róla:

"Darkwa a szurkolók kedvencévé vált a nyár folyamán, draftolatlan játékosként tűnt fel a színen és jó esélye volt rá, hogy rosterre kerüljön. A Dolphins-nak volt még egy ilyen játékosa Damien Williams személyében, de végül mindketten a csapatban maradtak. Mikor roster helyre volt szüksége a Miaminak, akkor Darkwa lett az áldozat és a practice squadba került. Roppant tehetséges, de még mindig fejlődnie kell ahhoz, hogy NFL szintű running backké váljon. Jól lát a pályán és döntéshozatali képességével sincs probléma. Sokoldalú játékos, aki az elkapásokba is be tud segíteni. A blitzek felvételében még fejlődnie kell, de karrierje ezen szakaszában ez teljesen normális. Darkwa jó választásnak tűnik a Giants részéről. Ugyan nem fog még meccsenként 20 snapet kapni, de limtáltan új csapata segítségére tud majd válni."

Az biztos, hogy kell a futókhoz az erősítés, hiszen Rashad Jennings ki tudja mennyit bír, Andre Williams pedig egyedül kevés. Darkwa kezdetben a special teamben lehet hasznos, ott kell majd bizonyítania, minden egyes offene-ben eltöltött snap bónusz.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr286898859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása