Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Kik jelenthetik csapatunk (közel)jövőjét?

2014. november 17. - Asbee

A 2014-es év szinte teljesen elúszott csapatunk számára, így mindenkiben felmerül a kérdés, hogy a következő esztendők mit hozhatnak kedvenc franchise-unk számára. A legutóbbi offseasonban egy nagyobb átalakítás kezdődött, ami azonban nem hozta meg a kívánt sikert, hiszen rosszabbul állunk mint egy éve ilyenkor. Vajon kik azok a játékosok, akik az elkövetkezendő években is csapatunk kulcsemberei lehetnek?

Van aki nem így gondolja, de a részemről még mindig töretlen a bizalom Eli Manning felé. Ő a franchise irányítónk, még 4-5 évig a ligában tud maradni, ez pedig egy újabb szerződést jelentene. Nem egyszer felállt már a padlóról, a sérülések pedig elkerülték, így ha rajta múlna bármikor összehozhatunk egy újabb playoff runt. Igazán súlyos sérülése nem volt, így fizikailag is biztos képes lesz még néhány szezont lehúzni.

Andre Williams még csak újonc, de így is sok lehetőséget kapott. Ez Rashad Jennings sérülésének is köszönhető, de nem lehet tőle elvitatni, hogy már rookie-ként sikerült magát felküzdenie a deth chart második helyére. Ugyan sokat kell még fejlődnie, de méretéhez képest jó sebességgel rendelkezik, amit biztosan kamatoztatni fog még a jövőben.

Az idei év legnagyobb robbanását azonban Odell Beckham Jr-tól láthatjuk. Ugyan nehezen indult a szezonja, hiszen hosszú ideig sérüléssel bajlódott, utána azonban rögtön a csapatba verekedte magát és már első meccsén touchdownt szerzett. Útvonalait hihetetlenül jól futja, kiváló ütemben ugrik fel a labdáért, sebessége pedig lenyűgöző. Ha mindenki képességeinek megfelelően játszik majd, nagy hármast alkothatnak Cruzzal és Randle-el.

Johnathan Hankins-re nagy nyomás hárul, hiszen Linval Joseph-et kell pótolnia és poszton levő társai egyelőre nem tudtak felnőni mellé. Mind a futás mind a passzjáték ellen hatásos Hankins, akinek a draftolása egyelőre jó döntésnek bizonyult. Vajon újoncszerződése után is csapatunk tagja marad?

Van esély egy jó linebacker kinevelésére is. Devon Kennardról van szó, aki ötödik körös újonc létére igen sok lehetőséget kapott eddig. Ebbe belejátszott Jon Beason sérülése is, de nem lehet panasz a USC korábbi játékosára. Egy jó linebacker sokat javítana a védelem minőségén.

Ugyan idén is sérülések tizedelték a secondary-t, de így is lehet alapozni több játékosunkra is. Prince Amukamarára és Dominique Rodgers-Cromartie-ra gondolok, akik ha egészségesek, akkor elit CB párost tudnak alkotni. Ha előbbivel sikerült egy hosszútávú szerződést kötni, akkor bizony retteghetnek majd az ellenfelek elkapói.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr706911077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása