Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Parcells továbbra is bízik Coughlinban

2014. november 18. - Asbee

Csapatunk nem éppen a legjobb időszakát éli, emiatt pedig senki sem boldog. Több megoldási javaslatot is hallottunk már, van aki valamelyik edzőnket, valaki az irányítónkat, más pedig a GM-t cserélné le. A leghangosabb kritikák talán a head coach Tom Coughlin felé irányultak. Korábbi vezetőedzőnk, Bill Parcells azonban nem benne látja a hibát.

"Giants szívem van, ebben nőttem fel. Imádom a csapatot, emiatt pedig nagyon elkeseredek ha nem nyernek, de bízom Tomban. Ő egy kiváló edző. A recordja önmagáért beszél." -nyilatkozott a HoF-ba is beválasztott Parcells.

Azt is elmondta, hogy rendkívül fáj neki a 3-7-es mérleg.

"Nehéz helyzet és néha nem is tudod előásni a problémák okait. Közel voltak legutóbb, egy kicsi kellett volna még a sikerhez, de nem sikerült kihasználni a lehetőségeket."

A védelem korábban szenvedett, vasárnapra azonban felszívta magát, de Eli Manning öt alkalommal is eladta a labdát, a futás pedig Rashad Jennings-el sem indult be.

"Ha ezeket a jelenségeket tapasztalod meg mint vasárnap, hogy eladod a labdát, nem szerzel pontot, akkor nem fogsz nyerni az NFL-ben. Legyen akárki az edző ebben nem lesz változás. A csapat nem jó, mindenki csalódott, ilyenkor pedig ez lesz a reakció."

A média és számos szurkoló tehát megtalálta Coughlint, kollégája azonban kiáll mellette.

"Bízom Coughlinban és bízom a Giants-ben is. Tiszta szívemből szurkolok nekik, így ha azt várod, hogy ellenük forduljak, akkor rossz embert találtál hozzá." -zárta mondandóját Parcells.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr566914217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása