Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Regular season week 13: Giants 24 Jaguars 25

2014. november 30. - Asbee

November utolsó napján az idei év legfájóbb vereségét sikerült elszenvedni...

Az első félidő tervszerűen működött, a Jaguars-nak momentuma sem volt, offense-ünk pedig 3 TD-t is szerzett. Ebből kettőt a korábbi jaguár Rashad Jennings vállalt magára, egyet pedig Preston Parker egy szép elkapás keretében. Domináltuk ellenfelünket, minden tökéletesen működött. A támadók mellett a védelem is kitett magáért, ellenfelünk alig tudott haladni néhány yardot. Olyan mérkőzés volt, amelyet elképzeltünk magunknak. A jó teljesítmény 21-3-as vezetést jelentett félidőben. Aztán a második félidőre teljesen más mentalitással álltak ki játékosaink.

A Jaguars mindössze 3 pontot engedélyezett, miközben 22-t szereztek (ebből 14-t a védelmük). Csapatunk háromszor is eladta a labdát, kétszer Manning kezéből ütötték ki, egyszer pedig jött a szokásos Donnell fumble. A védelem is kitett magáért, Perry Fewellnek a read option fogalmát továbbra sem tudta megtanítani a defense-nek. A special teamet ezúttal Josh Brown húzta le, aki elhibázott egy 43 yardos mezőnygólt. Rúgónkat olyan szempontból fel lehet menteni, hogy ez volt idei első hibája, a 2 pontos vereség ellenére sem ezen múlott a győzelem. Sajnos újabb sérültjeink is vannak. Geoff Schwartz bokasérülést szenvedett és a kiskocsival vitték le, nem festett túl jól az incidens. Helyére James Brewer állt be, aki szintén idő előtt befejezte az összecsapást agyrázkódás miatt... Rashad Jennings Schwartz-hoz hasonlóan a bokájával szenvedett és a végén ő sem tért már vissza. Könnyen véget érhet Robert Ayers szezonja, akinél mellizomszakadásra gyanakodnak.

Sorozatban tehát hetedik vereségünket szenvedtük el, ezzel pedig Tom Coughlin New yorki jövője is nagyon nagyon kétségessé vált. Csapatunk totálisan alulteljesíti magát, ezt a Jacksonville-t máskor elintézték volna, pláne 21 pontos vezetés után. Az előny eladása egyébként azt is jelenti, hogy mai ellenfelünk történetének legnagyobb fordítását mutatta be. Két pozitívumot lehet találni, az egyik Beckham további jó formája, a másik pedig a jövő évi jobb drafthely...

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr606946853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása