Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Coughlin elfogadja a felelősséget

2014. december 01. - Asbee

Nem a legszebb napjait éli csapatunk. Játékosaink sorozatban hetedszer szenvedtek vereséget, pedig több alkalommal is előnnyel mentek neki a második félidőnek, de nem sikerült négy negyeden át jól játszani. A Jacksonville Jaguars elleni mérkőzés után több szimpatizánsnál és szakértőnél is betelt a pohár, radikális változásokat szeretnének. Egy biztos, csapatunk vezetőedzője elismeri, hogy ő is felelős a történtekért.

"Teljes mértékben felelősséget vállalok a történtekért. Alakuljon akárhogy, a legelső ember akit elő lehet venni én vagyok." -nyilatkozta Coughlin.

Ez akár edzői karrierjének végét is jelentheti a legendás head coach-nak, azt pedig szinte bizonyosnak tartják már, hogy új vezetőedzővel vágunk neki 2015-nek. Játékosaink ugyanakkor továbbra is mellette állnak, Eli Manning elmondta, hogy nem az edző hibája az, hogy akár ő akár más elveszíti a labdát. Ugyanakkor Coughlin nem kíván a jövőjéről beszélni:

"Nem rajtam áll a dolog. Nem kívánok ebben nyilatkozni."

Akárhogy is alakul az utolsó négy mérkőzés, az offseasonban radikális változásokra számíthatunk. Szinte biztos, hogy a csapat kerete nagymértékben átalakul, de valószínűleg az edzői stábban is lesznek változások. Holnap jön majd egy írás arról, hogy melyek azon játékosaink, akiknek továbbra is lehet jövője New Yorkban.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr986949959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása