Magyar New York Giants Szurkolói Blog

McAdoo az offense-ről beszélt

2014. december 06. - Asbee

Tom Coughlin és Perry Fewell után csapatunk offensive coordinatora, Ben McAdoo is a mikrofon elé állt és mesélt a New yorki riportereknek egysége jelenlegi helyzetéről. Megemlíti a sérüléseket, a támadófalakat, futójátékosait, valamint Rueben Randle-t is.

Több játékosunk kidőlt az offense-ből is, ami nem könnyíti meg az újjáépülő támadófal helyrehozatalát. Elsőként erről nyilatkozott McAdoo:

"Próbáljuk átvészelni ezt az időszakot az offensive line-nál. Többféle kombinációt is kipróbálunk, megnézzük ki egészséges, kinek van tapasztalata több pozícióban is és kipróbálni őket ezekben."

Justin Pugh maradni fog a jobb oldali tackle posztján, nem ő lesz az egyik guard. Szóba került Weston Richburg is, aki hajlamos szenvedni emberével:

"Voltak jó pillanatai a legutóbbi mérkőzésen. Úgy játszott mint a többiek, sokkal konzisztensebbnek kell lennie a második félidőben is."

Természetesen a visszaeső offense-ről is beszélni kellett.

"Mindenben benne van az én kezem is. A labdaeladásokban szintén felelősségem van, sokkal jobban kell vigyáznunk a játékszerre. Az edzésekre kell visszatekinteni, nem a mérkőzésre, ott próbálod elsajátítani ezeket a dolgokat, így jobb munkát kell végeznem."

Van két újonc futónk Andre Williams és Orleans Darkwa személyében. Előbbi sok lehetőséget kapott Rashad Jennings sérülése alatt.

"Úgy gondolom egészséges egy fiatal játékos számára, ha rögtön megkap egy szerepkört, majd mikor visszatért rutinosabb társa, őt is lássa hogyan végzi el ugyanezeket a feladatokat. Így megvan az esélye, hogy megtanulja a leckét, lássa más milyen módon végzi el ugyanazt és ez alapján fejlődjön. Minden egyes játéknak megvan a maga története. Másképp kell megnézned egy-egy play-t, egy-egy mérkőzést is. Tudom, hogy számos kemény matchupot kapott Williams. Nem mondom, hogy Jennings nem kapta meg ugyanezeket, de ebből sokat tudsz tanulni, ha például elsajátítod a rendszert, az offseasonban jobban végzed a dolgod stb. Más és más játékosaink erőssége és gyengesége, ezek pedig az ellenféltől is függnek."

Darkwaról a következőket tudtuk meg:

"Már egy ideje itt van, dolgozik a csapatba kerülésért. Lelkiismeretes, okos, bízunk benne. Kissé más típusú játékos társaihoz képest, ő a következő bevetésre váró ember. Ravasz RB, szeretjük az ilyen futókat. Jó kezei vannak."

Végül Rueben Randle szerepét is megtudhatjuk:

"Ő az egyik kezdő elkapónk, nagy bizalom van az irányába. Láttunk tőle legutóbb néhány szép elkapást és ezek után jól is futott a labdával. A jövőbe nézve nagy tervünk van vele. Egyre jobb lesz, mi pedig folyamatos fejlődést várunk tőle. Minél jobb döntéseket fog hozni a pályán és azon kívül, annál jobb játékossá fog válni."

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr436961819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása