Magyar New York Giants Szurkolói Blog

5 indok, amiért megnézed a Titans elleni mérkőzést

2014. december 07. - Asbee

1. Odell Beckham Jr.

Újonc elkapónk remekül mutatkozott be a ligában és csapatunk szinte legfontosabb kérdése, hogy a legjobb újonc támadójátékos legyen Beckham. Igaz bejelentette, hogy szeretne cornerbackként is pályára lépni, majd labdát szerezni korábbi csapattársától, Zach Mettenbergertől. Ez valószínűleg nem fog megtörténni, de továbbra is a korábbi LSU WR lesz Manning legveszélyesebb célpontja.

2. Fiatal pass rushereink

Nagy lehetőség előtt áll Damontre Moore, hiszen Mathias Kiwanuka és Robert Ayers is kidőlt, így nagy reménységű defensive endünk szép lehetőség előtt áll, hogy megmutassa képességeit. Idén 3 sacket szerzett már, így hogyha hozzá tud tenni még néhányat, akkor egyénileg korrekt szezont fog zárni és azt is bebizonyíthatja, hogy a jövőben is lehet rá számítani. Kerry Wynn múlt héten kapta meg az első lehetőséget, hogy bemutatkozzon az NFL-ben és nem vallott szégyent. Szép debütálást mutatott be ahhoz képest, hogy draftolatlanként került a ligába. A sérülések miatt ő lett a harmadik számú DE, így valószínűleg megkapja a maga lehetőségét.

3. Új futó a láthatáron?

Rashad Jennings szenved a bokájával, Andre Williams-t pedig egyedül vakmerőség lenne bevetni. Néhány hete érkezett Orleans Darkwa, aki a Miami Dolphins Corey Washingtonja volt az előszezonban. Fantázia tehát lehet a játékában, kérdés ő mit tudna kezdeni a gyenge támadófallal. Az elmúlt héten leigazoltunk még egy RB-t Chris Ogbonnaya személyében.

4. Második félidei összeomlás

Csapatunk újabb szokása az lett, hogy az öltözőben maradnak, ez pedig fájó vereségekhez és a rájátszásról való lemaradáshoz vezetett. Nagyobb koncentrációra van szükség játékosainktól, de edzőinknek is jobban fell kell rázniuk tanítványainknak.

5. Ki is lesz az ellenfél?

Mert valld be nyugodtan fogalmad sem volt róla, hogy a Tennessee Titans még a ligában van:)

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr416964299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása