Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Coughlin nem foglalkozik a jövőjével

2014. december 15. - Asbee

Sok találgatás övezi csapatunk vezetőedzőjének, Tom Coughlinnak további edzői pályafutását, aki egyelőre nem kíván erről nyilatkozni. Azt mondta nem beszélt még csapatunk tulajdonosaival a helyzetről, így a jelenre koncentrál.

"Az egyetlen problémám, hogy felkészítsem játékosaimat a St. Louis Rams ellen. A többivel a maga idejében akarok foglalkozni. Két mérkőzésünk van hátra. A legjobbat próbáljuk nyújtani ezeken." -kezdte a head coach.

Coughlin azt is elárulta, hogy úgy számol marad a csapatnál. Egy jelentés szerint erre 99% esély van. Ez azt jelentené, hogy vezetőedzőnk 12-dik New yorki szezonjának vágna neki.

A mérkőzésre visszatérve elismeréssel beszélt a második félidőt nyitó onside kickről, hiszen Josh Brown és Chandler Fenner kiváló munkát végzett. A special team egyébként is kitett magáért, Ste Weatherford puntja sorra az ellenfél 20 yardos vonalán belül landoltak, Preston Parkernek pedig volt egy szép visszahordása.

A futójáték viszont nem először keltett csalódást és ez vezetőedzőnknek is feltűnt. Egy komolyabb ellenfél ellen nem fogunk nyerni ha ilyen teljesítményt nyújtunk a földön. Ebben benne volt Rashad Jennings ismételt kiválása is, de a támadófal nem nyitott meg kellőképp Andre Williams előtt az utakat.

Akadt némi gond a fegyelmezettséggel is, 9 büntetést szedtünk össze. Ebből több is elkerülhető lett volna, nagyobb figyelemre lesz szükség a jövőben.

A pass rush viszont ismét brillírozott, JPP csúcsformában játszott. Rajta kívül ki kell emelni Johnathan Hankins, Damontre Moore és Devon Kennard játékát is. Ki kell emelni az UDFA Kerry Wynnt is, aki mindössze harmadik mérkőzését játszotta, de újra bebizonyította, hogy 2015-ben is helye lehet csapatunkban.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr366985875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása