Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Továbbra is türelmesnek kell lennie Corey Washingtonnak

2014. december 17. - Asbee

Több kérdés közül az egyik ami foglalkoztatja a szurkolókat, az Corey Washington mellőzése. Újoncunk remek előszezont produkált, amelynek köszönhetően jogosan lett az aktív keret tagja. A preseasonban bemutatott játékait egyelőre nem tudta reprodukálni, igaz sok esélyt nem is kapott rá. Tom Coughlin elárulta ennek az okát.

"Jobbnak kell lenni az edzéseken. Összességében jobb munkát kell végeznie. Az az elvem, hogy a 4-dik, 5-dik számú elkapóknak a special teamben is remekelniük kell. Egyelőre erről nincs szó, pedig ez sokat segítene. Corey-nak a punt és a kickoff visszahordó csapatban is szerepe van és örülnék ha ezen a területen is fejlődne."

Ugyanakkor az offense-ben helytáll elkapónk.

"Ahogyan látjuk több poszton is bevethető, ezt már az első naptól bizonyítja. A feladatait viszont magasabb színvonalon kell teljesítenie." -zárta mondandóját Coughlin.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr906993419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása