Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Ki lehet az új defensive coordinator?

2015. január 13. - Asbee

Perry Fewell elküldése után gőzerővel zajlik az új defensive coordinator keresése, a posztra pedig több jelölt is van. Az interjúk még zajlanak, döntés kb. 1 héten belül születhet.

Elsőként Raheem Morris nevét dobták be a köztudatba. Korábban a Tampa Bay Buccaneers csapatát irányíthatta, jelenleg pedig a Washington Redskins DB edzőjeként tevékenykedik. Persze amilyen gyorsan felröppent a neve olyan gyorsan el is felejthetjük őt, hiszen a hírek szerint nem ő lesz a befutó.

Pepper Johnsonnak már nagyobb esélye van erre, őt hétfőn hallgattuk meg. Játékosként hosszú éveket töltött el csapatunkban, edzőként pedig sokáig a New England Patriots alkalmazottja volt, jelenleg a Buffalo Bills D line edzője. Sokak szívesen látnák és valószínűleg nagy esélye is van az állás betöltésére, hiszen egészen biztosan megérett már erre a feladatra.

Steve Spagnuolo is a listán van, ő korábban Super Bowlt is nyert csapatunk védelmének vezetőedzőjeként. Azóta sajnos lefelé ívelt a pályája, de egy interjúval nem veszítünk semmit. Visszatérésével új impulzusok is érhetik, amelyek pozitívan érintenék csapatunkat is. Ezt a lépést azonban alaposan át kell vizsgálni.

Bedobtak egy újabb nevet, a korábbi Raiders HC Dennis Allenről van szó. Interjúja a mai napon zajlott (kedd), a bejegyzés megírásakor még biztosan csapatunk központjában tartózkodik.

Ti kit látnátok legszívesebben Fewell utódjaként?

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr727072155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása