Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Spagnuolo visszatért

2015. január 16. - Asbee

Csapatunk régi-új defensive coordinatort kapott, Steve Spagnuolo lett Perry Fewell utódja. A DC korábban szép éveket töltött el New Yorkban, 2008-ban nagy szerepet vállalt a Super Bowl győzelmünkből. Azóta nem járt ekkora sikerrel, de idén visszatérhet a helyes útra.

Coughlin a következőket nyilatkozta róla:

"Sokat beszéltünk a jelöltekkel. Az energia, a lelkesedés és az erős személyiség amit láttunk korábban Spagnuolonál újra felszínre törtek. Nagyon komolyan vágyott arra, hogy ismét csapatunk tagja legyen."

És amit elvár a beosztottjától:

"Rendkívül lelkes természete van. A védelem nagyban megváltozott távozása óta. Baltimore-ban John Harbaugh-val és Dean Pees-el dolgozott együtt, akik remekül értenek a defense-hez. Steve több egyetemi edzővel, többek között Urban Meyerrel is sokat beszélt arról, hogyan kell védekezni a népszerűvé váló spread offense ellen."

Defensive coordinatorunk a következőket mondta:

"Reménykedtem benne, hogy meg tudom tenni a következő lépést és újra coordinator lehetek. Külön öröm, hogy ezt pont Tom Coughlin mellett tehetem meg, akinek a lehető legjobb személyisége van. Remekül érzem most magam, az offseasonban pedig kidolgozzuk a belünket is azért, hogy jól szerepeljünk. Hálás vagyok John Harbaughnak, Steve Bisciottinak és Ozzie Newsome-nak az előző állásomért. John Harbaugh személyében egy remek edzőt ismertem meg, akivel álom volt együtt dolgozni."

Spagnuolo tehát rendkívül izgatott az új lehetőség miatt és az biztos, hogy egy otthonos környezetben igyekszik feledtetni a félresikerült New orleans-i kitérőt. Az külön szimpatikus, hogy dicsérte előző munkahelyét is. Ugyan több tényező is volt ami ellene szólt, de ha sikerül átmenteni a 2007-es mentalitást, akkor megújult védelmünkkel is sikeres lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr817080825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása