Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Mel Kiper draft értékelése

2015. január 25. - Asbee

Egy szezon után elégedettek lehetünk a májusban kiválasztott újoncainkkal, ez pedig tükröződik más írásából is. Nem is rabolnám az időt, lássuk mit írt Kiper.

Draft utáni értékelés: B

"Ha felszorozzuk Odell Beckham Jr. számait 16 meccsre, akkor 121 elkapás, 1740 yard és 16 TD jön ki. Azért említem meg, mert 91 elkapással, 1300 feletti yarddal és 12 touchdownnal zárt úgy, hogy csak az ötödik héten játszott először. Még bámulatosabb, hogy az első három összecsapásán csak 10 elkapása volt. Ami a szezon második felében történt az szinte abszurd. A Giants egy olyan elkapót szerzett meg, aki meghatározhatja az egész generációt és a páratlan WR class-ból is ki tud emelkedni. A játékosbörze után azt írtam, hogy 'megvan Beckham esélye arra, hogy egy dinamikus, megbízható kezű NFL játékos legyen, aki szép játékokat mutathat be az elkapás után, de ahhoz is megvan a sebessége, hogy elszakadjon a védőktől. Azt vártam, hogy Eric Ebron elérhető lesz, de őt elvitte a Detroit. Ennek ellenére egy olyan célpontot kapott Manning, akire nagy szüksége volt.'

Vajon mi lett volna akkor, ha ő is benn van még? Ezen kívül Weston Richburg szenvedett néha guard poszton, de ő valójában center, így ez betudható a posztváltásnak is. Több mint 1000 snapet lehetett a pályán, ami szintén nem rossz. Andre Williams megmutatta, hogy kezdő tud lenni 2015-ben és Devon Kennard is hasonló potenciállal rendelkezik. Jay Bromley még mindig kérdőjel és segítségre is szüksége lesz, de posztján remekelt Johnathan Hankins. Beckham a harmdik WR volt aki gazdára talált, ő telitalálatnak bizonyult és rajta kívül több hasznos láncszemet is sikerült találni. Remek draft."

Új osztályzat: A

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr407104123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása