Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Kenrick Ellis a fedélzeten

2015. március 18. - Asbee

Hasznos igazolással erősödtünk, sikerült megszerezni a korábbi Jets DT-t, Kenrick Ellis-t. A 6'5" magas és 346 lb tömegű monstrum négy szezont töltött el a Jets-ben, akik 2011-ben draftolták a harmadik körben. Itt karrierje nem tudott kiteljesedni, Damon Harrison mögött nem sok lehetőséghez jutott. Csapatunkban könnyen kezdő is lehet, elsősorban a futások megállításában segédkezhet.

Maga Ellis is így vélekedik magáról:

"Run stopper vagyok és szeretem is ezt csinálni. Ez a játékomnak az erőssége. Várom, hogy segítsek a Giants-nek visszakerülni a csúcsra."

Szükség is lesz erre, hiszen védelmünk 2014-ben a 30-dik volt a futások megállításában. Szükség is volt egy DT megszerzésére, hiszen Johnathan Hankins egyedül kevés, Cullen Jenkins-en pedig alaposan kijöttek az öregedés jelei. Jay Bromley-tól biztos sokat várnak edzőink, de egyelőre még talány a jövője. Egy biztos, így már valamivel jobban fest csapatunk védőfala.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr627282039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása