Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Kik maradtak a piacon? - Offense

2015. március 26. - Asbee

A szabadügynök piac nagyon leült, a legnagyobb játékosok rögtön gazdára találtak, de a csapatok még így is mazsolázhatnak, hiszen egy-egy hiányzó láncszemet továbbra is találhatnak. Lássuk kik azok a támadók, akik még mindig viszonylag nagy névnek számítanak az NFL-ben, de nem találtak még csapatot.

A futók között megtaláljuk Stevan Ridley-t, aki 2012-ben még 1200 yard felett teljesített, utána azonban visszaesett, októberi térdszalagszakadása pedig a legrosszabbkor jött. Knowshon Moreno hasonló sérülést szenvedett, de a Dolphins továbbra is igényt tarthat rá. Chris Johnson egykor a 2000 yardos álomhatárt is átlépte, de ez már a múlté.

Greg Jennings elmúlt már 30, de egy vagy két évre még jó lehet, állítólag a Jacksonville szeretné is megszerezni. Csapatunk korábbi klasszisa, Hakeem Nicks iránt viszont nincs nagy kereslet és akár profi karrierje is véget érhet. Michael Crabtree-t állítólag vissza akarja vinni a Niners, míg Reggie Wayne számára lehet eljött a visszavonulás ideje.

Egy tight end elférhet még csapatunk keretében, de valószínűleg nem a FA piacról fogunk keresgélni. Rob Houslert tavaly hírbe hozták velünk, mint esetleges trade célpont, de az üzletből szerencsére nem lett semmi. A legjobb TE-nek talán Jermaine Gresham számít.

Jake Long anno 1/1-es választás volt a drafton, de legutóbbi térdsérülése után elgondolkodott a visszavonuláson is. Így a legnagyobb név az offensive tackle-k között Joseph Barksdale, ő a Titans játékosa lehet.

A belső falemberek közül Stefen Wisniewskit rangsorolják a lemagasabban, de ha valakinek center kell ott lehet Chris Myers és Brian De La Puente is. Ha valakinek guard kell, akkor Justin Blalockra csaphat le.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr347308326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása