Magyar New York Giants Szurkolói Blog

7/226: Bobby Hart G, Florida State

2015. május 03. - Asbee

Az idei draft utolsó választásával tovább próbáltuk erősíteni a támadófalat, így érkezett Bobby Hart a Florida State-ről.

Fiatal játékosról van szó, 1994. augusztus. 21-én született, a szezon kezdetekor még csak 21 esztendős lesz. A Rivals.com 4 csillagos prospectnek rangsorolta. Újoncként 9 mérkőzésen kapott lehetőséget. Egy évvel később nyolc alkalommal szerepelhetett mint tartalék guard. 2013-ban már 14 mérkőzésen kezdett, ő volt a Florida State jobb oldali tackle-je. Utolsó évében ugyanez a szerep hárult rá, egymás után összesen 28 alkalommal kezdhetett.

Erősségei: erőteljes lábakkal rendelkezik. Nagyot javult 2014-ben futásblokkolásban. Megnyeri párharcait a rövid yardos szituációknál és a goal line helyzeteknél. Keresi a kontaktot az ellenfélen és ki is vonja őt a játékból pass protectionnél. Még csak 20 éves, teste fejlődésben van. Ennek ellenére komoly tapasztalattal rendelkezik, 37-szer kezdett.

Gyengeségei: merev térd és csípő. Túl magasan várja a védőt. Passzblokkolásnál csoszog, emiatt túl keskeny helyet foglal el. Szenved a back side cutoff blokkoknál. Sokszor feleslegesen dolgozik kezeivel.

Egyértelmű vele a cél, project playernek érkezett, aki első éveiben valószínűleg nem sokat lesz a pályán. Szükség lesz tőle egy jó előszezonra, hogy mindenképp keretbe kerüljön. Nagyon fiatal még és van ideje a fejlődésre, de nem véletlenül csak a 7. körben talált gazdára.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr957426908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása