Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Draftolatlan újoncaink

2015. május 10. - Asbee

Szinte hagyománnyá vált csapatunkban, hogy majdnem minden évben sikerült egy olyan UDFA játékost megszerezni, akik aktív keretbe kerülnek és később akár kiváló játékosokká is válnak. Lássuk az idei névsort.

Justin Currie, S

339 szereléssel zárt a Western Michigan egyetemén. Komoly tapasztalattal bír, 47 összecsapáson lépett pályára, amelyből 37-szer kezdett is. Persze nem csak tacklegyár volt, azért 5 INT-t is begyűjtött. 6'2" magas és 210 lb tömegű, tehát jó méretekkel bír. Március. 20-i pro day-én remekelt, ott több scout is felfigyelt rá.

Sean Donnelly, OT

6'8" magas, 310 lb tömegű offensive tackle, aki elsősorban a lábmunkájára és a helyezkedésére támaszkodik. Kicsit erősödnie kell, valamint fegyelmezetten játszania, hiszen sok büntetést szedett össze. Nagy testalkata miatt kaphat egy esélyt a practice squadban.

Cole Farrand, LB

Tipikus keményen dolgozó linebacker. Kiválóan olvassa a játékot, mindig ott van a labda közelében. Ahogyan az ilyenkor lenni szokott atletikus képességei limitáltak, de special teamerként lehet esélye a rosterre.

Brad Harrah, DE

Csapatunk sémájába illő (6'5" és 260 lb) defensive end rendelkezik némi fizikális képességgel és upside-al. Ugyan sűrű lett a posztja, de a jelek szerint erős edzőtábor állhat előtte.

Akeem Hunt, RB

Kis testalkatú gyors RB, aki az elkapásokba és a visszahordásokba is be tud segíteni. Elég népes sort találunk futóink között, így nehéz lesz beverekednie magát a csapatba.

Matt LaCosse, TE

Neki viszont nagyobb esélye lehet, igaz Cunninghamet és Robinsont is meg kell előznie a rangsorban. Egyetemi pályafutása nem volt túl produktív, de az eddigi néhány edzésen remekelt, minden felé szálló labdát elkapott.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr777448590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása