Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Kyle Arrington a célkeresztben?

2015. május 11. - Asbee

A New England Patriots a mai napon rakta ki Kyle Arringtont, csapatunkban pedig elférne még egy slot cornerback. Vajon van esély a megszerzésére?

Steve Spagnuolo szerint elképzelhető, hogy jön még egy játékos a pozícióba:

"Ez egy olyan poszt, amelyen sokat gondolkodunk. Az OTA-k során több játékost is ki fogunk próbálni. Manapság elég sok 3 elkapós felállással lehet találkozni. Ez azt jelenti, hogy egy extra DB-t is a pályára kell küldened és egyelőre nem tudom ki lesz az."

A szerepkört Trumaine McBride, Mike Harris vagy Josh Gordy töltheti be, de ott van Jayron Hosley is, igaz neki már az is siker lenne ha ősszel bármely NFL csapat aktív keretében maradna.

Arrington hátránya, hogy a pálya szélén szinte használhatatlan, belül érzi jól magát. Egy Dez Bryant megégetné, azonban T.Y. Hilton ellen helytállt. A Patriots évi 4 millió dolláros szerződést adott neki, ami kicsit sok, viszont mentalitásával nem volt baj és az öltözőben is népszerű személyiségnek számított. A PFF +0,6-os osztályzatot adott neki tavaly, amit 451 snap alatt ért el.

Kétségtelen tény, hogy több tapasztalata van, mint bármelyik nickelbackünknek. Ti adnátok neki egy esélyt?

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr177451144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása