Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Ki szerepelhet Will Beatty helyén?

2015. május 23. - Asbee

Csapatunk vakoldali takcle-je mellizomszakadás miatt kb. fél évre kidőlt, így valószínűleg legkorábban csak november elején léphet pályára. Ez azt jelenti, hogy a szezon első felében biztosan nem láthatjuk, addig pedig pótlásáról is gondoskodni kell. Lássuk hát kik lehetnek a helyettesei.

Elsőként egyértelműen az első körös választottunk, Ereck Flowers neve ugrik be. Hosszútávon a vakoldalra szánjuk, a top 10-ben általában oda draftol az ember. A szakértők szerint kell még némi idő Flowers-nek, hogy NFL kész legyen az LT pozíciójában is, így lehet korai lenne a bevetése. Az viszont szinte biztos, hogy rookie-ként is kezdőként kell helytállnia, egyedül a posztja kérdéses.

Marshall Newhouse kiegészítőembernek érkezett. Korábban a Packers és a Bengals játékosa volt, de sehol sem váltotta meg a világot, tavaly mindössze két alkalommal volt csak kezdő. Tény, hogy szükség volt egy olyan tackle-re akinek van már NFL tapasztalata, de van rá esély, hogy Charles Brown tavalyi teljesítményét másolná le.

Meg kell említeni Justin Pugh nevét is, aki az egyetemen volt vakoldali tackle. A profik között lehet, hogy oda már kicsi lenne, de az offseasonban kemény munkát végzett és sikerült magára szednie néhány kiló izmot is. Nem ez lenne számára a legideálisabb hely, de előfordulhat, hogy így is ő lenne a legjobb elérhető opció.

Egy új játékos megszerzése is benne van a pakliban. Rögtön előkerült Jake Long neve, akinek az egészségi állapotát is meg kell vizsgálni. Két ACL szakadáson van túl és az sem biztos, hogy folytatni tudja a pályafutását. Anthony Collins is esélyes lehet az érkezésre, őt a Tampa Bay rakta ki az idei offseasonban, de egyelőre nem tudott még magának csapatot találni.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr87484708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása