Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Flowers készen áll a kihívásokra

2015. május 31. - Asbee

Will Beatty sérülése felforgatta a teljes támadófalat, a szezon első felében biztosan nem léphet pályára a tapasztalt vakoldali tackle. Emiatt nagy lehetőség van az újonc Ereck Flowers előtt, aki könnyedén a fal bal oldalán találhatja magát. A feladatkör nagy felelősséggel is jár, azonban nem foglalkozik a körülményekkel, csak azzal, hogy minél jobban végezze a dolgát.

Az első körös OL játékosok nem minden esetben jönnek be és a korábbi Miami játékosnak még mindig fejlődnie kell, elsősorban a technikáján kell javítani. 6'6" magassága és 330 fontos tömege miatt viszont komoly ereje van és testalkatához képest rendkívül atletikus is. A kritikákról is kérdezték Flowers-t, aki a következőképp reagált:

"A csapatomon és az edzőimen kívül nem nagyon foglalkoztat ki mit mond rólam. Ott vagyok a meetingeken és meghallgatom a javaslatokat. Ez az ami számít."

Tom Coughlin is megvédte első körös választottját:

"Nem érdekelnek a külső vélemények, ő a mi emberünk, egy kiemelkedő fiatal játékos. Napról napra folyamatosan fejlődik. Tudtuk, hogy lesz vele munkánk, de meglesz a befektetett energia eredménye. Nem lenne itt ha nem lett volna jó játékos egyetemen."

Csapatunk irányítója, Eli Manning is pozitívan nyilatkozott róla:

"Nagy, erős és határozott. Jó személyisége van, jó játékossá akar válni. Néha elég ennyi a sikerhez."

Arról is kérdezték Flowers-t, hogy milyen érzés lesz a kétszeres Super Bowl MVP vakoldalát védeni:

"Mindig is olyan személyiség voltam, aki bízik magában. Készen állok a kihívásokra. Ha eggyel magasabb szintre lépsz mindig más lesz a sebesség. Mikor az első egyetemi edzésemen voltam akkor is meglepődtem milyen gyorsan történnek az események. Ahogyan múlik az idő és tapasztaltabb leszel, a játék "lelassul" számodra. Jelenleg az a cél, hogy minél jobb legyek. Korán érkezem, elvégzem az extra munkát videózáskor és napról napra fejlődni akarok.

Nem érzem magam nyomás alatt. Felállítottam magamnak egy szintet és annak akarok megfelelni. Nem számít, hogy második, harmadik sorosnak vagy akárhová tesznek, mindig a legjobbat próbálom kihozni az adott helyzetből. Ugyanezt tettem most a legutóbbi váltáskor is (vakoldalra helyezés)."

Egy biztos, Flowers mentalitása a helyén van. Bízik magában, elvégzi a pluszmunkát és csapattársai is elfogadták. Ami kicsit aggasztó, hogy újonc évében jobb helye lett volna az OL jobb oldalán, lehet túl mély lesz neki ez a víz amibe most beledobták. Az azonban dicséretes, hogy nem esett kétségbe és úgy gondolja már újoncként is bárhol helyt tud állni.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr637506656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása