Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Vajon lenne helye Evan Mathis-nek?

2015. június 13. - Asbee

Nemrég rakta ki a Philadelphia Eagles a rutinos guardot, csapatunkba pedig Will Beatty sérülése után elférne egy újabb falember. Ugyan Mathis novemberben már 34 éves lesz, de remek szezont zárt és még mindig képes a jó játékra. 2009 óta bal oldali guardot játszik, így következő csapata is valószínűleg ezen a poszton fog rá számítani.

Nálunk Justin Pugh örökölte meg ezt a pozíciót, aki eddig a jobb oldali tackle volt, de az idei offseasonban tudatosan készült a posztváltásra. Ha leigazolnánk Mathis-t, akkor visszatérhetne eredeti helyére, esetleg ő lehetne a jobb oldali guard és akkor Geoff Schwartz lenne a right tackle.

Pénzügyileg belefér, csapatunknak kb. 7,5 millió dollárnyi helyen van a fizetési sapka alatt. A kérdés az, hogy melyik csapatnak mennyit ér Mathis, illetve az, hogy ő hol szeretné folytatni pályafutását.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr767538852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása