Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Minden újonc aláírt

2015. június 20. - Asbee

Ereck Flowers-szel és Landon Collins-szal is sikerült megállapodni, így minden újoncunk készülhet az edzőtáborra. Az új CBA szerencsére nem sok mozgásteret enged a rookie-knak, így csak idő kérdése volt a megegyezés.

Flowers 4 évre (az 5. éves opcióval) 14,4 millió dollárért írt alá, amelyből 8,7 milliót biztosan kézhez kap. Szükség is lesz rá, hiszen Will Beatty kiesésével ő lesz a vakoldali tackle. Beatty valószínűleg visszatérhet szezon közben, érdekes lesz majd tehát hogyan alakul akkor a támadófal felállása.

Collins-ra is fontos szerep vár, újonc létére ő tűnik a legígéretesebb safety-nek, persze ez sajnos minősíti a poszt gyengeségét is. Az viszont biztos, hogy a draft második körének elején már komoly értéket képviselt és nagy szerzemény lehet. Ő 6,1 millió dollárt kereshet meg a következő 4 évben, amelyből 2,7 millió garantált.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr407560066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása