Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Mi lehet JPP sorsa?

2015. július 07. - Asbee

Csapatunk legjobb defensive endje buta kézsérülést szenvedett, hiszen a július. 4-i ünneplés során baleset érte. Ugyan pontos információnk még mindig nincs az állapotáról, de annyi szerencsére biztos, hogy a pályafutása nem került veszélybe. Ennek ellenére sokba kerülhet neki ez a malőr...

Legfőképp azért, mivel a franchise taget nem írta alá, csapatunktól pedig egy 5 évre szóló 62,5 millió dolláros szerződést kapott volna, ez azonban értelemszerűen visszavonásra került. A tagelt játékosokkal július. 15-ig lehet hosszútávú megállapodásokat kötni, így az is biztos, hogy JPP ezt nem fogja megkapni. Vagy marad a FT alatt, vagy ez lekerül róla, akkor viszont korlátlan státuszú szabadügynök lesz.

Csapatunk nem valószínű, hogy megkockáztatja ezt, így játékosunk egyetlen esélye, hogy a franchise tag alatt játssza végig az évet, utána pedig ismét szabadügynök lesz. Tehát az a két megoldás maradt JPP számára, hogy vagy aláírja a 14,8 millió dollárt tartalmazó tendert vagy pedig kivár.

Furán hangozhat, de a második döntés lenne az ésszerűbb. Először épüljön fel, aztán pedig írjon alá. A szezont szinte biztosan NFI (non-football injury) listán kezdené, amiről a hírekkel ellentétben bármikor aktiválni lehet. Kihagyott mérkőzésenként kb. 870 ezer dollárt veszítene a defensive end. Csapatunk képviselői ma látogatják meg a kórházban, úgyhogy holnapra már biztosan tisztábban fogjuk látni a helyzetet.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr677608162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása