Magyar New York Giants Szurkolói Blog

NFC East rangsor: futók

2015. július 25. - Asbee

A légi támadásokért felelős quarterbackek után most következzenek a running backek.

1. Eagles

Ugyan Buffalo-ba küldték LeSean McCoy-t, de a helyére érkezett Dallas-ból DeMarco Murray, így a tavalyi szezon alapján a futójátékkal nem lehet majd gondja a Philadelphiának. Őt Darren Sproles és a szintén új Ryan Mathews tehermentesítheti, akik nemcsak a futásokban, hanem az elkapásokban is komoly veszélyt tudnak jelenteni az ellenfelek számára. Ami kérdés lehet az Murray tartóssága, hiszen alig volt olyan szezon mikor minden mérkőzésen bevethető volt. Ennek ellenére nálam magasan az Eagles futóállománya a legjobb a 4 csapat közül.

2. Redskins

Alfred Morris és senki más. Telitalálat volt a draftolása, eddig mindhárom szezonjában 1000 yard felett teljesített. Ha nem sérül meg idén is meglesz neki ez a határ, hiszen helyettes nem sok van a láthatáron. Emiatt az újonc Matt Jones-ra nagy szerep hárulhat, a második számú RB ő lehet a rosteren. Sokan nem voltak elájulva tőle, de szerintem nagy jövő állhat előtte a profik között is. Az egység nagy hátránya a tapasztalatlanság, Morris-on kívül gyakorlatilag senkinek sincs tapasztalata az NFL-ben, persze ezen a poszton ez nem minden esetben jelent problémát.

3. Giants

Tavaly jól kezdett Rashad Jennings, sérülése azonban lelassította kicsit a hatékonyságát és a támadófal sem támogatta kellőképp a futásokat. Ennek következményeként előtérbe került Andre Williams, akinek ereje mellett gyorsasága is figyelemreméltó, de türelmességén sokat kell még javítania. Szükség volt egy kisebb termetű játékosra is, akit Shane Vereen személyében találtunk meg. Elsősorban az elkapásokban jelenthet veszélyt, de a beszámolók alapján nagyon jól mozgott a tavaszi edzéseken, így egyesek szerint ő lehet az idei legjobb szerzeményünk.

4. Cowboys

DeMarco Murray pótlására Darren McFadden érkezett, akitől nem lehetnek elájulva a Dallas szurkolói. Egyértelmű a minőségi romlás, ugyanakkor várható volt, hogy a rossz cap helyzet miatt nem tud mindenkit megtartani a Cowboys. McFadden mellett nagy lehetőséghez juthat Joseph Randle is, aki kilépve Murray árnyékából idén megmutathatja mit tud. Az azonban biztos, hogy egy klasszis RB elférne még itt és elsősorban a passzjátékra kell majd alapoznia a texasiaknak 2015-ben.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr417653430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása