Magyar New York Giants Szurkolói Blog

NFC East rangsor: elkapók

2015. július 27. - Asbee

A futók után jöhetnek az elkapók!

1. Giants

Odell Beckham Jr. tavalyi draftolása telitalálatnak bizonyult, hiszen a támadók között ő volt a legjobb újonc 2014-ben. Rögtön sztárrá vált, a Madden 16 borítóján is ő lesz. Victor Cruz visszatér sérüléséből és nagy szükség lesz rá, két ilyen minőségi elkapót már nehéz lesz levédekezni. Nem szabad elfelejteni Rueben Randle-t sem, akinek jót tett Ben McAdoo érkezése, de még így is roppant inkonzisztens. Érdekes lesz látni Corey Washington fejlődését, tőle is láthatunk majd szép játékokat és a Cowboys-tól érkező Dwayne Harris is biztosan kap majd néhány snapet az offense-ben is. A Beckham-Cruz-Randle hármas elitnek számít, ha mindhárman jobb lábbal kelnek fel szinte megállíthatatlanok.

2. Cowboys

A legnagyobb feladat Dez Bryant megtartása volt, amelyet sikerrel abszolváltak is, hosszú évekre Texas-ban marad a klasszis WR. Terrance Williams két korrekt éven van túl, idén pedig sokat léphet előre és könnyedén 1000 yard felett zárhat. Bryant mindig kettős figyelmet kap, ebből pedig a korábbi Baylor elkapó profitálhat. A slotban Cole Beasley mutathatja meg magát, a maradék játékidőért pedig Devin Street és A.J. Jenkins küzdhet. Dez Bryant képességei miatt képesek lehetnek bármelyik secondary-t szétzilálni.

3. Redskins

DeSean Jackson és Pierre Garcon személyében találunk két klasszist, ha jó napjuk van, akkor azt csinálnak az ellenféllel amit csak akarnak. Kérdés kitől és milyen hatékonysággal várhatják majd az átadásokat. Andre Roberts anno nem volt rossz a Cardinals-nál és tavaly Washingtonban sem vallott szégyen egy 4-500 yardos szezont garantálni tud. Látható, hogy ez sem rossz névsor, nem sokkal maradnak el a Dallas-tól.

4. Eagles

Tavaly ők is draftoltak egy kiváló elkapót Jordan Matthews személyében, idén kiváló számokra számíthatunk tőle. Hasonló jókat várnak Philadelphiában Nelson Agholortól is, aki sokak szerint reach volt, de ha beválik akkor senki sem fog panaszkodni emiatt. Nagy feladat vár rá, Jeremy Maclint kell majd pótolnia. Riley Coopernek egy igazán jó éve volt még 2013-ban, utána kicsikét visszaesett és egyelőre nem szolgált rá magas fizetésére. Ebben az állományban is van potenciál, a 4. hely ellenére jók lehetnek az Eagles WR-ei is, nincsenek nagy különbségek a csapatok elkapói között.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr67656764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása