Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Elkezdődött az edzőtábor!

2015. augusztus 01. - Asbee

Csapatunk is megkezdte a felkészülést a 2015-ös szezonra, a hivatalos edzőtábor tegnap vette kezdetét. Természetesen a játékosok még nem ütközhettek egymással, de így is sok új információval gazdagodtunk már az első napon is.

Az egyik ilyen volt az, hogy Beckham és Cruz is edzett. Rajtuk kívül Larry Donnell is sérüléssel bajlódott, de ő is társaival tudott tartani. A WR-k közül Geremy Davis és Dwayne Harris mutatott be egy-egy szép játékot (utóbbi a visszahordásoknál is), de az is látható volt, hogy Beckham egy sebességi fokozattal gyorsabb tempóban játszik társaihoz képest. A támadófalban Marshall Newhouse maradt a jobb oldali tackle, míg Brandon Mosley a második csapattal készült.

Folytatás ma!

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr577670880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása